pa da, vec odavno prodao,On se zaigrao kosovom i metohijom.
zasto ste se danas setili da ipak nije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa da, vec odavno prodao,On se zaigrao kosovom i metohijom.
Nešto si skroz pobrkala. Tad je u Rusiji bio mir i ona je tad glasala za sankcije Srbiji. Kasnije je došao onaj Crnomrdić da nam objasni kako moramo prihvatiti odlazak naše vojske s Kosova inače će nam NATO poravnati Beograd. Tad smo se zaista pozdravili s Kosovom i sad ko god da je predsednik Srbije ne može tu više ništa. Nije tajna da nisam obožavalac Vučića (blago rečeno), ali on tu nema više šta.
Pratio sam od pocetka. Opozicija se sasvim kulturno i fer ponasala. Pravokacije su dolazije sa strane gde je sns i to glasne i grupne. Opozicija je iskreno zelela konstruktivnu raspravu, a ovima je bilo u cilju da naprave cirkus, to im ide na ruku..ne,nego ce da laska klosarima
koji mu jos kazu, cuti nisam te nista pitao,
trebao je da ih izbaci iz sale
Djuka Bizon nabo jednog.Sima Spasic gadjo megafonom Cutu.![]()
daj snimak,Pratio sam od pocetka. Opozicija se sasvim kulturno i fer ponasala. Pravokacije su dolazije sa strane gde je sns i to glasne i grupne. Opozicija je iskreno zelela konstruktivnu raspravu, a ovima je bilo u cilju da naprave cirkus, to im ide na ruku..
Pokusavam da budem objektivan s obzirom da nisam ni za ovu tvoju vlast ni za ovu opoziciju...
Koji mi?pa da, vec odavno prodao,
zasto ste se danas setili da ipak nije
Ma kakvi, primereno i kulturno su iznosili svoja misljenja i Bosko i Zavetnica kao i drugi govornici opozicije, ali su dobacivanja bila neprekidna, prekidanja, ponizavanja od strane precednika skupstine koji je drzao politicke govore kao da na to ima pravo. Oduzimao je rec, skracivao vreme itd...daj snimak,
konstruktivna rasprava,
izdao si kosovo,..
pa to slusamo 10 godina
nije li to vec za zabaviste
sad ti ne znas ko ste vi,Koji mi?
Evo gledam na YouTube live
Mogu vam reći ima nade za nas
Kada vidim tuče po drugim parlamentima ovo naše je samo malo žešća svađa u porodici
sad ti ne znas ko ste vi,
pa vi koji rusite drzavu
Šta mu je pa se ostrvio na Koštunicu?
Zavisi mu egzistencija od toga, mucenik.Hahahahaha....vidi ga sto se nasekirao za preCednika![]()
![]()
![]()
Он је јадан у потковици као и твоји горе..нато плаћеници око Бахмута,Ne ljutiti predsednika jer postaje ljuta guja.
pa jel zelis ti mozda da pregovaras,ja rušim držaVU A Vožd sa kvintom pregovara i dogovara tajno. Pa ok ,hvala.
Ne seri !
da,da, milosevic kriv, car lazar kriv, vucic kriv,KiM je izgubljeno na kraju bombardovanja i prethodnom politikom. Dakle u vreme Milosevica. Medjutim s obzirom da vecina ljudi postuje i voli tu politiku onda nas dragi precednik da ne bi izgubio svoje glasace ne poninje nikada to kao vreme gubljenja Kosova.... Nego za to uzima kasniji period takozvanoh "zutih", pa njih krivi za gubitak Kosova sto je komicno, a veoma je dobar marketinski potez...Jer on zna da ima Miloseviceve glasace i njihovu decu, plus nove ludake...A i da su "zuti" omrazeni...
Naravno u nasem drustvu se ni Miloseviceva kradja izbora pre 5. oktobra nikada ne pominje, jer to nasem drustvu ne moze biti problem, vec se pominje i provlem je posledica time izazvana, izlazak naroda na ulice i protest povodom toga.. Nastavak komedije...
Nemam ja nikakav problem osim što vidim kršenje Ustava skoro pa svakodnevno od strane predsednika. Umesto da izađe iz tih pregovora jer u njima samo gubimo on se guzi u sve to pa tako dolazimo da izjava od toga da smo najjači na svetu do nećemo preživeti bez EU.pa jel zelis ti mozda da pregovaras,
ne znam u cemu je tvoj problem,
sto predsednik jedne drzave
o necemu pregovara
i tebi ne podnosi svaki dan racune