Skup u Novom Sadu

U sred antivladinih protesta on pravi desetostruko brojnije skupove.

Kao da je to neki problem onome ko je na vlasti.Koristi budžet i sve poluge države da bi sakupio 30.000 ljudi.Možeš misliti jakog čuda.Pokupiš radnike javno-komunalnih preduzeća širom Srbije i dovedeš ih gde hoćeš.Oni moraju da idu jer im posao zavisi od toga.Video sam im face.Bole njih i za Vučića i opoziciju.Rade šta im se kaže i uzimaju dnevnicu

Dajte dokaze skupštini da se državna sredstva zloupotrebljavaju na opisan način. Ja do sada takvu inicijativu oporbe ne videh pa sumnjam u njenu verodostojnost.

Vučić u ovom trenutku ima trostruko veću podršku od oporbe tako da je to pravi razlog zašto mu nije problem da okupi toliko ljudi.

Kao da je to neki problem onome ko je na vlasti.Koristi budžet i sve poluge države da bi sakupio 30.000 ljudi.Možeš misliti jakog čuda.Pokupiš radnike javno-komunalnih preduzeća širom Srbije i dovedeš ih gde hoćeš.Oni moraju da idu jer im posao zavisi od toga.Video sam im face.Bole njih i za Vučića i opoziciju.Rade šta im se kaže i uzimaju dnevnicu

evo kod mene, dva lika rade u javnim preduzećima...jedan kao komunalac, a u drugi u vodovodu...kad god ima neka akcija sns ili sps...oni su aktivni, zovu ih za stranačke aktivnosti..plaćena dnevnica i sendvič

Dajte dokaze skupštini da se državna sredstva zloupotrebljavaju na opisan način. Ja do sada takvu inicijativu oporbe ne videh pa sumnjam u njenu verodostojnost.

Vučić u ovom trenutku ima trostruko veću podršku od oporbe tako da je to pravi razlog zašto mu nije problem da okupi toliko ljudi.

Da ti nisi slucajno gladan? Uzmi da ti ne padne secer.

Prsut.png

i opozicija je radila slične stvari...ako ne želiš da vidiš dokaze, onda i ne gledaj

Svaki parkirani autobus je dokaz.Ko plaća te silne prevoze?Nije predizborna kampanja u toku.Za nju se odobre sredtstva iz budžeta.Za ovo šizojevo glupiranje po Srbiji neko bi morao da odgovara.Ružno je to što se praviš glup jer podržavaš ovu ili onu stranku.Šta vam rade ti političari sa dostojanstvom?Tako su se nekada neki i turčili kada su Turci bili vlast.

Cim ima avatar tog pedofila, negovo se misljenje ne racuna.

Hvala bogu da mi bar ti nećeš biti na grbači.

- - - - - - - - - -

Svaki parkirani autobus je dokaz.Ko plaća te silne prevoze?Nije predizborna kampanja u toku.Za nju se odobre sredtstva iz budžeta.Za ovo šizojevo glupiranje po Srbiji neko bi morao da odgovara.Ružno je to što se praviš glup jer podržavaš ovu ili onu stranku.Šta vam rade ti političari sa dostojanstvom?Tako su se nekada neki i turčili kada su Turci bili vlast.

Neka je i tako ali gde je bila opozicija kada su se sredstva iz budžeta koja pominješ odobravala?

Zašto nije obavestila javnost o tome?

A čekaj ti misliš da u predlogu budžeta koji se usvaja u skupštini takstivno stoji stavka autobusi i sendviči. :lol:

Ako preskočimo kreveljenje, to što Tenkre piše govori u prilog činjenici da parlamentarna opozicija u Skupštini ne radi apsolutno ništa jer nije u stanju ni da prati tokove trošenja budžetskog novca. Ako već nisu u poziciji da odlučuju morali bi da prate. Ali su u menzi Skupštine ćebapi slasni.

Lenji politikanti i gibaničari najbučnije vrište o zloupotrebama a kad ih pitaš za neki dokaz oni ti kažu da si glup.

Хебеш Вучићев митинг у Н.Саду где је са плаћеним превозом окупио, нека буде 50.000 људи из СКОРО целе Србије, од Суботице до
Врања, па још они из РС које је Додик послао да га "увеличају" а од тога више од половине "уцењених послом" те један део гладних који
су дошли због сендвича и "новчане цркавице", и то представиш као "ВЕЛИЧАНСТВЕНИ СКУП ПОДРШККЕ".....а не сме да пита имали
неко да је из Н.Сада......ЖИВИ БЛАМ за њега и СНС - конгломерат...?!?

Ako preskočimo kreveljenje, to što Tenkre piše govori u prilog činjenici da parlamentarna opozicija u Skupštini ne radi apsolutno ništa jer nije u stanju ni da prati tokove trošenja budžetskog novca. Ako već nisu u poziciji da odlučuju morali bi da prate. Ali su u menzi Skupštine ćebapi slasni.

Lenji politikanti i gibaničari najbučnije vrište o zloupotrebama a kad ih pitaš za neki dokaz oni ti kažu da si glup.
O čemu ti to leba ti o kakvoj kontroli troškova .. Tenkre je u pravu sto se tice tebe i tvojih mentalnih spodobnodti.. Jedina olaksajvajuca okolnost može biti da to sto radiš radiš namerno po zadatku.. http://www.politika.rs/sr/clanak/395346/Srbija-15-godina-bez-zavrsnog-racuna

O čemu ti to leba ti o kakvoj kontroli troškova .. Tenkre je u pravu sto se tice tebe i tvojih mentalnih spodobnodti.. Jedina olaksajvajuca okolnost može biti da to sto radiš radiš namerno po zadatku.. http://www.politika.rs/sr/clanak/395346/Srbija-15-godina-bez-zavrsnog-racuna

Ti si još bistriji od njega. Vest na koju se pozivaš kazuje da je upravo današnja opozicija počela sa tom vrstom uzurpacije dok je bila na vlasti.

- - - - - - - - - -

[video=facebook_share;895406044123674]
Kakvi ste vi carevi.Svakodnevno me nasmejavate

Dok sve vi izveselite Vučić će biti na 72%.

Tako da - samo veselo.

Ti si još bistriji od njega. Vest na koju se pozivaš kazuje da je upravo današnja opozicija sa tom vrstom uzurpacije dok je bila na vlasti.

To abolira sadašnji krađu? :lol:
Hoćeš li mi oprostiti ako te prebijem,jer te je isto tako prebio bez i komšija pre 10 god.

Vi ste genijalci :lol:
Ne znam gde vas nalaze.Pretpostavljam da je SNS kriterijum da imaš IQ ispod 50 :D

- - - - - - - - - -

Dok sve vi izveselite Vučić će biti na 72%.

Tako da - samo veselo.

Ebe mi se . ne živim ja od Vučićevih procenata nego iti i tebi slični,koji neiste u stanju da se brinete o porodici bez uvlačenja u boolju vlastodršcu.Mokrim po vašim procentima i sendvičima,najmnici

Ti si još bistriji od njega. Vest na koju se pozivaš kazuje da je upravo današnja opozicija sa tom vrstom uzurpacije dok je bila na vlasti.

Nisu svi bili tada i sada... Ti ovde govoriš o kontroli vlasti od strane opozicije tobože kako ne rade svoj posao a ne vidiš da ono što vlast radi ne vodi ka tome ..... Da nećes da kaze da je tako bilo i pre ove vlasti lol ..

Nisu svi bili tada i sada...

Svi do jednog sem Malog Velje.

Ti ovde govoriš o kontroli vlasti od strane opozicije tobože kako ne rade svoj posao a ne vidiš da ono što vlast radi ne vodi ka tome ..... Da nećes da kaze da je tako bilo i pre ove vlasti lol ..

S mukom se naslućuje smisao napisanog, ali da, hoću.

- - - - - - - - - -

Ja sa svojih 0 zarađujem više od tvog presednika (onoga što on legalno zaradi),dok ti sa svojih 50 moraš da botuješ da bi dao detetu da jede.Najamnici,sutra bi ste radili i za mene da vam dam sendvič i crvenu.Nemate vi ideologiju

Kao što rekoh, crn je dan došao i kukavna je zemlja u kojoj harmonikaši sendvičima gađaju misleće ljude.

Kao što rekoh, crn je dan došao i kukavna je zemlja u kojoj harmonikaši sendvičima gađaju misleće ljude.

Kao što rekoh,misleći ljudi nisu ničiji botovi.Botovi su zaslužili gađanje sendvičima i prezir i osudu svake vrste,jer ne žele da nauče nešto da rade i zarade za sebe,svoju porodicu i budu korisni za društvo
Dakle,prika,nauči da radiš bilo šta i nećeš morati da oplužuješ maloumnika na vlasti i njegovu svinjsku huntu.Moći ćeš onda,kao i ja ,da se ismevaš svima

Back