radeta62
Buduća legenda
- Poruka
- 43.060
Molim vas da mi mudri na forumu odgovore.
Da li je neko pederrr ako jebeee Anu Brnapicku?
![]()
Mora se prvo odrediti pol Ane Brnabic da bi ti odgovorio na ovo pitanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Molim vas da mi mudri na forumu odgovore.
![]()
. Donose "kulturu"Gle snejka i lesija što su zalegli na zgradu , ko da su zanemoćali daleko bilo
- - - - - - - - - -
.
Kad kolonijalnog upravnika nadredjeni puste niz vodu, kad odsluzi zadatak unistenja Srbije, snaga ce se preko noci srusiti kao kula od karata.
ne, on je zagoreoMolim vas da mi mudri na forumu odgovore.
![]()
Njihova misija je nesto sasvim drugo i opasnije po srpski narod.Kako i na koji nacin ce neandertalci odplaziti
sa vrha piramide je nebitno, bitno je za Srbiju
da ce ispuniti svoju politicku misiju i sprashiti
djindjicevisticki olos sa politicke scene Srbije
na politicko groblje za sva vremena.!!!
ne, on je zagoreo
- - - - - - - - - -
Njihova misija je nesto sasvim drugo i opasnije po srpski narod.
Evo SNS je napravio spomenik ĐinđićuKako i na koji nacin ce neandertalci odplaziti
sa vrha piramide je nebitno, bitno je za Srbiju
da ce ispuniti svoju politicku misiju i sprashiti
djindjicevisticki olos sa politicke scene Srbije
na politicko groblje za sva vremena.!!!
Ma da Novi sad je poznat po svojim javnim toaletima baš kao i beograd , ček pa da nemate javne klonjeŠta da rade jadni , Vučićevi kerovi...zapisavaju NS..to ne zna..naviklo tako valjda i kući tako rade...
Pogledajte prilog 542225
Pa nema razloga da ga pritisnu i satanizuju iz inostranstva kada im ne pravi nikakve probleme , baš naprotiv .
Nema teorije recimo da prodje kao Sloba potpuno izolovan sa ucenjenom glavom , čak ni kao Koštunica koji je jednostavno u jednom momentu postao nepoželjan al nikada nije na neku previše crnu listu dospeo , ovog može eventualno snaći Tadićeva sudbina da prestane da bude od koristi i da mu nadju svežiju i korisniju zamenu .
Kod AV je mnogo veći problem najuži krug , familija ,kumovi , rodjaci i bliski prijatelji koji su do guše upleteni u sve i svašta prljavo i to je i najpogodniji vid pritiska na njega , a ne izazivanje nekog narodnog zadovoljstva , obojene revolucije,ozbiljne podržke opoziciji i sl.

Kad kolonijalnog upravnika nadredjeni puste niz vodu, kad odsluzi zadatak unistenja Srbije, snaga ce se preko noci srusiti kao kula od karata.

Klikni na sliku i sačekaj par sekundi.
Al laze dzukela....
Al laze dzukela....
Тај се ничега не стиди.
Al laze dzukela....
Malo mi je čudno to SNS članstvo od 700.000. Kontam da imaju barem 40.000 u NS ali opet moraju dovlačiti iz cele Srbije. U BG imaju valjda 100.000 a i tamo će da dovlače van BG.
Kako li će Beograd tek da bude čist 14 aprila , kažu da će 13 ceo dan da pada kišaJel kisa izaprala sav smrad krezubih izbeglica?

Kako li će Beograd tek da bude čist 14 aprila , kažu da će 13 ceo dan da pada kiša![]()

Ovo samo govori o tebi i tvojoj kulturi -još to nisi shvatio? - Ni nećeš nikada.Vidi ja sam ti samo rekao da to sto ispisas u flasu poneses sa sobom a po potrebi u slucaju da si zedan i popijes.
Zamisli sutra neki bilmez dodje tebi i popisa ti prag ... ili ti to volis ... ko zna.
Kako li će Beograd tek da bude čist 14 aprila , kažu da će 13 ceo dan da pada kiša![]()
Jeste li primetili da je i na snimcima 5 oktobra bilo oblačno a realno i 9 marta je bilo tmurno.![]()