skura58
Zaslužan član
- Poruka
- 100.718
Dosao u jednu skolu u unutrasnjosti skolski inspektor da proveri znanje dece, pa rece:
-Hajde,deco, neka mi neko kaze jednu prostu recenicu:
Javljali se redom ucenici.Dosao red na Pericu.
-Moja tetka je *****!-rece Perica.
-Sram te bilo!-planu uciteljica.
Jedva je inspektor smiri.
Sutra Perica stize tek na treci cas.
-Gde si do sada?-strogo upita uciteljica
-Nisam mogao ranije da dodjem...Vodio sam gospodina inspektora kod tetke.
Uci uciteljica decu u cemu je razlika izmedu Nesrece i Stete..
Kaze ona: Nesreca vidite deco, to vam je kada recimo neko pogine, ili kada se recimo srusi avion pun nasih funkcionera, ili nekog pregaze kola i tako to.
A steta, steta vam je recimo kad crkne konj...ili umre krava,pomru pilici i slicno..Jel vam jasno????
Deca: Jeestee.
E kao sto to uvek biva dode inspekcija u skolu.
Pita tako jedan od clanova inspekcije nastavnicu (onako tiho) , sta da pita decu.
A nastavnica mu kaze da ih pita u cemu je razlika izmedu nesrece i stete, to su skoro radili i svi znaju.
Clan inspekcije: Dobro deco , ko ce od vas da mi kaze u cemu je razlika izmedu Nesrece i Stete??
(Perica dize ruku)
Clan inspekcije: Ajde ti mali u drugom redu (Perica!)
Perica: E pa vidite, Nesreca je recimo kada se srusi avion puna nasih funkcionera, ali to nije steta , steta je kad umre krava.....
-Perice zasto nisi juce dosao u skolu?-pita uciteljica.
Uciteljice, nisam mogao,padala kisa pa potocic nadosao.Kad sam ga prelazio sav sam se ukvasio, pa sam morao da se vrati kuci da susim gace.
-Dobro, Perice,ovo ti je sada opravdano.
Posle par dana opet nema Perice.Kad je dosao, uciteljica ga upita:
-Dobro Perice sta ti se juce desilo?Zasto nisi dosao u skolu?
-Nije mi se nista desilo.Nego kad sam prolazio pored vase kuce video sam gace na striku kako se suse, pa sam mislio da necete doci. Zato sam se vratio.
-Hajde,deco, neka mi neko kaze jednu prostu recenicu:
Javljali se redom ucenici.Dosao red na Pericu.
-Moja tetka je *****!-rece Perica.
-Sram te bilo!-planu uciteljica.
Jedva je inspektor smiri.
Sutra Perica stize tek na treci cas.
-Gde si do sada?-strogo upita uciteljica
-Nisam mogao ranije da dodjem...Vodio sam gospodina inspektora kod tetke.
Uci uciteljica decu u cemu je razlika izmedu Nesrece i Stete..
Kaze ona: Nesreca vidite deco, to vam je kada recimo neko pogine, ili kada se recimo srusi avion pun nasih funkcionera, ili nekog pregaze kola i tako to.
A steta, steta vam je recimo kad crkne konj...ili umre krava,pomru pilici i slicno..Jel vam jasno????
Deca: Jeestee.
E kao sto to uvek biva dode inspekcija u skolu.
Pita tako jedan od clanova inspekcije nastavnicu (onako tiho) , sta da pita decu.
A nastavnica mu kaze da ih pita u cemu je razlika izmedu nesrece i stete, to su skoro radili i svi znaju.
Clan inspekcije: Dobro deco , ko ce od vas da mi kaze u cemu je razlika izmedu Nesrece i Stete??
(Perica dize ruku)
Clan inspekcije: Ajde ti mali u drugom redu (Perica!)
Perica: E pa vidite, Nesreca je recimo kada se srusi avion puna nasih funkcionera, ali to nije steta , steta je kad umre krava.....
-Perice zasto nisi juce dosao u skolu?-pita uciteljica.
Uciteljice, nisam mogao,padala kisa pa potocic nadosao.Kad sam ga prelazio sav sam se ukvasio, pa sam morao da se vrati kuci da susim gace.
-Dobro, Perice,ovo ti je sada opravdano.
Posle par dana opet nema Perice.Kad je dosao, uciteljica ga upita:
-Dobro Perice sta ti se juce desilo?Zasto nisi dosao u skolu?
-Nije mi se nista desilo.Nego kad sam prolazio pored vase kuce video sam gace na striku kako se suse, pa sam mislio da necete doci. Zato sam se vratio.