skull

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U gimnaziji me, kao pravo malo šaranče ulovi jedan som...i celo vreme faksa isto....pa posle faksa - isto....onda sa sa somom rodiš malo slatko somče...i onda počneš da se daviš....ni da plivaš više ne znaš....
Sve dok jednog običnog, a tako posebnog dana ne IZRONIŠ...i plivaš po površini...

angel 021:
U gimnaziji me, kao pravo malo šaranče ulovi jedan som...i celo vreme faksa isto....pa posle faksa - isto....onda sa sa somom rodiš malo slatko somče...i onda počneš da se daviš....ni da plivaš više ne znaš....
Sve dok jednog običnog, a tako posebnog dana ne IZRONIŠ...i plivaš po površini...

Cek, cek :confused: kakvi sad sarani, somovi.....imaju veze sa drugovima i drugaricama :shock:
Il' se mi to spremamo na drugarsko pecanje ;) ....ju, a ja bas nisam neki plivac, mislim ako upadnem u vodu,,,dok pecamo :roll: ce se nadje valjda nako da me spase ;) bar se nadam :roll:

Mannibals:
....ja sam iz fizike imao....bio 4......e sad u srednjoj jedva 2,da priznam! :lol:
Ma na tome se zavrshilo,nisam ja hteo,a ona je ochito navaljivala......bez' u ScotLanD!!!
------------------------------- :roll:

Ona navaljivala, a ti nisi hteo :confused: sta branio si se :shock: pa, da zato i dvojka iz fizike...iz oma da si se predo :lol: fizika je cudo nevidjeno :lol:

posto je tema freely.....opustenog tipa izmedju modova i lobanajnechijih,......hahaha.....
<<<ma u osnovnoj,bre......kalemljenje......kapisko???>>>----naravno da jesi!....exeex

Mackic:
Pa dobro jomini objasni mi zasto zatvori temu o sekti? Niko se nije svadjao (zacudo), i kako mozemo na takvoj temi da skrenemo offtopic?!?! Pa o cemu onda da pricamo, o ustipcima??? Stvarno mi nije jasno... :evil:

svima vama treba zilot...posedajte deco u krug da vi ispricha chicha kakav je to chovek bio...

taj nikoga nije poshtovo...bio je uzhasan...svaki post je imao neq religijsq pozadinu...neprestano je otvarao teme prozhete religijom...na domu i porodici "hrishtjanski brak"...na savremenom "mushkarci i isus"...na svashtari "crkva kod zilota"...to su bili teshki dani...neprestano bi insistirao da ga ljudi ( zhene) primete da ga zapaze da on ima najbolji smajli da je duhovit da ovo da ono...u sushtini sve shto je radio je jedna velika glupost...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back