Skromnost

neces Gruzanina? :eek:

Jbg em nisam nevina, em nosim najlonke...On se ne osvrće na moje kulinarske talente, a kladim se da ne voli ni plavuše.
Kapiram da bih trebala da idem na himenoplastiku, ofarbam se u smeđe, zaboravim na šminku, nisam ni gorštački tip, ne znam kako bi me izdužili (a da ne nosim štikle na 175) ...te da ne variram do 60 kg maximum, već da prebacim preko, te nemam ni sifone petice...Eh živote.

Kao sto je pohlepa majka greha, tako je i skromnost majka vrlina.

Koliko ste vi skromni?
Sta mislite o tome?

Zene i skromnost? Omasio si planetu...
Peti sprat robne kuce i naj exclusive stvari.

Skromnost ti je kad isto zivis kad imas 300 e i 3000 e. Nemoguca misija za zene.

Odgledaj 50 nijansi sive. Dobro se udubi i videces uputstvo za mind fcking koji toliko vole i uvid u svu njihovu psihopatologiju.

ljudi valjda postoji neka zlatna sredina izmedju smazavanja cele torte i ceznjivog pogleda ka frizideru...mada sam ja uvek smatrala da je samokontrola precenjena:lol:

- - - - - - - - - -

Zene i skromnost? Omasio si planetu...
Peti sprat robne kuce i naj exclusive stvari.

Skromnost ti je kad isto zivis kad imas 300 e i 3000 e. Nemoguca misija za zene.

Odgledaj 50 nijansi sive. Dobro se udubi i videces uputstvo za mind fcking koji toliko vole i uvid u svu njihovu psihopatologiju.

ja mislim da ti imas neke traume,idi pojedi tortu:kolac:

smirivoje, jel stvarno mislis da iole neko normalan gleda taj film, mislim na musku populaciju?

Jao koje je to proseravanje. Odgledo sam 10-15 minuta i to je takva lobotomija :fdlan:, ali je u sustini poucan iako je takav schund.:pljus:

EDIT

U sustini takav mind games je i potreban za kvalitetno zavodjenje, ali ono proseravanje.:fdlan:

Poslednja izmena:
najgore kad covek analizira sam sebe , ja kad krenem nastane zbrka ...No, recimo , ali samo recimo da nisam skroman .

Mada, bilo bi lepo da neko objasni tanku liniju izmedju pohlepe i ambicije, izmedju borbe i "nasilja" ..

najgore kad covek analizira sam sebe , ja kad krenem nastane zbrka ...No, recimo , ali samo recimo da nisam skroman .

Mada, bilo bi lepo da neko objasni tanku liniju izmedju pohlepe i ambicije, izmedju borbe i "nasilja" ..

Ambicija je vrlina ukoliko je u okvirima skromnosti i ljubavi.

Ambicija je opasna ako sluzi pohlepi.
Ako sluzi cistoj ljubavi, onda je dobra.

Poslednja izmena:

Back