FataMorgen Legenda Poruka 64.174 17.07.2011. u 13:47 - Skromnost #101 CyndILauper: Sta mislite o tom kvalitetu? Ko su zapravo ljudi koji slove za skromne? Kliknite za proširenje... Ne piju,ne puse,ne govore bezobrazne reci,ne idu u kafanu,ne trose pare,ne govore puno,nisu ni u cemu zahtevni..... Divni,skromni ljudi
CyndILauper: Sta mislite o tom kvalitetu? Ko su zapravo ljudi koji slove za skromne? Kliknite za proširenje... Ne piju,ne puse,ne govore bezobrazne reci,ne idu u kafanu,ne trose pare,ne govore puno,nisu ni u cemu zahtevni..... Divni,skromni ljudi
G gost 223714 Buduća legenda Poruka 27.559 18.07.2011. u 14:30 - Skromnost #102 CyndILauper: Sta mislite o tom kvalitetu? Ko su zapravo ljudi koji slove za skromne? Kliknite za proširenje... oni koji ne hvale sami sebe vec znaju da ce drugi to za njih da urade
CyndILauper: Sta mislite o tom kvalitetu? Ko su zapravo ljudi koji slove za skromne? Kliknite za proširenje... oni koji ne hvale sami sebe vec znaju da ce drugi to za njih da urade
FataMorgen Legenda Poruka 64.174 18.07.2011. u 18:19 - Skromnost #103 AAnakonda: oni koji ne hvale sami sebe vec znaju da ce drugi to za njih da urade Kliknite za proširenje... Onda oni dodju kao neki paraziti
AAnakonda: oni koji ne hvale sami sebe vec znaju da ce drugi to za njih da urade Kliknite za proširenje... Onda oni dodju kao neki paraziti
MacPhisto Zainteresovan član Poruka 129 19.07.2011. u 01:46 - Skromnost #104 CyndILauper: Sta mislite o tom kvalitetu? Kliknite za proširenje... Samo još jedna od brojnih ego-uloga. CyndILauper: Ko su zapravo ljudi koji slove za skromne? Kliknite za proširenje... Oni koji izvlače sopstvenu superiornost (svesno ili nesvesno) iz toga što nisu neskromni. Jedan sam od takvih, pa znam.
CyndILauper: Sta mislite o tom kvalitetu? Kliknite za proširenje... Samo još jedna od brojnih ego-uloga. CyndILauper: Ko su zapravo ljudi koji slove za skromne? Kliknite za proširenje... Oni koji izvlače sopstvenu superiornost (svesno ili nesvesno) iz toga što nisu neskromni. Jedan sam od takvih, pa znam.
S sigma man Domaćin Poruka 4.005 21.07.2011. u 23:55 - Skromnost #105 Da li su "skromni" toliko superiorni da im vise nije stalo do poredjenja sa drugima, pa su zato skromni? Poslednja izmena: 22.07.2011.
Da li su "skromni" toliko superiorni da im vise nije stalo do poredjenja sa drugima, pa su zato skromni?
S sigma man Domaćin Poruka 4.005 26.07.2011. u 10:40 - Skromnost #106 Da li su "skromni" toliko nesposobni da im vise nije stalo do poredjenja sa drugima, pa su zato skromni?
Da li su "skromni" toliko nesposobni da im vise nije stalo do poredjenja sa drugima, pa su zato skromni?
C CyndILauper Primećen član Poruka 785 30.07.2011. u 21:50 - Skromnost #107 o skromnosti se moze dosta govoriti hvala svima koji su ucestvovali na temi