"Skromni" papa potrosio milion dolara za odmor

Sto vas bole kita, koliko je rara potrosio para????

Kada budete placali njegovo letovanje, iz budzeta Srbije, bunite se..........
Ali, ne bunite se, sto vam svakodnevno, marva i stoka, poslanici u skupstini, dzeparosi i secikese, najgore vrste.......otimaju pare????.......to vam ne smeta, nego vam rara problem :):)

Kada , ekumenizmom, dodje do spajanja katolicke i pravoslavne crkve, onda mozete da se bunite......

Do tada, obratite paznju na ponasanje skupstine, danas.......godinama nisam cuo vise gluposti, podilazenja, slihtanja kubanskom ambasadoru, nego danas.........:)

Zato što je lakše brinuti tuđu brigu nego se pogledati u ogledalo:|
@krou.......Mala ispravka...Ni pravoslavlje ni katoličanstvo nisu sekte već hiljadama godina, kao ni budizam ili bramanizam recimo...Sekta su satanisti, here-krišna kojekakvi kvazi -pagani itd.Sekte destruktivne i zle ,sekte ''novog doba''.Hrišćanstvo jest bilo sekta ,ali sa dobrom namerom i njena uloga u civilizovanju ljudske rase je nemerljiva...Toliko8-)

Srbi
ne plaćaju to ni na koji način i treba da ih interesuje kao vreme izlaska ili zalaska sunca;).... Opet, to su male pare u odnosu na one koje troše Bušić ili Sarkozije npr. u bilo kojoj ,čak i manjoj poseti nekoj zemlji8-).........

dodala bih tome cinjenicu da vijest uopce nije tocna...radi se o procjeni vrijednosti imanja (ljetnikovca) za pape, kao i godisnji troskovi odrzavanja i personala...
inace, sadasnji papa je poznat po skromnosti i gotovo asketskom nacinu zivota...

ahhh sta reci... jos jedno bezargumentirano orgijanje po tom "vekovnom neprijatelju srbije i pravoslavlja" papi. tko uopce moze tu vjest potvrdit dali je istinita? koliko vidim tu vjest je objavio samo taj ljevicarski (komunisticki) talijanski list, ali to uopce nije bitno zar ne? pa koga jos briga za istinu kada dobijes makar i malo povoda iz stranih glasila da kazes ono sto mislis, a ono sto mislis je gomila bijesa, mržnje, neargumentiranih stajalista, uvreda, itd. - fekalija.

ovo je model: - netko kaze (citira) neprovjerenu informaciju
- ta informacija je ono sto odredena skupina zeli cut radi potkrepljivanja svojih stajalista
- ta informacija postaje "istina"
- po toj "istini" se sudi i osuduje

oglavnom... teski oblik šabanizma

uz male izuzetke, saban do sabana:D

uporedite naseg patrijarha pavla i papu racingera.

i videcete da su nebo i zemlja.

Kad sam citala kako ne lozi vatru da ustedi drva, kao gasi svecu (sijalicu) da ne trosi struju, koliko je skorman nas Patrijarh, ja mogu samo da kaze: Jedini zivi Andjeo koji zemljom hodi.
Ne samo zbog svoje skromnosti (mada je skromnost odlika velikih) nego zbog svoje dobrote, zbog svoje iskrene brige za svoj narod, zbog duse koja u sebi ni zrna zla nema, niti se ono u njemu onakvom moze zapatiti.

Kad sam citala kako ne lozi vatru da ustedi drva, kao gasi svecu (sijalicu) da ne trosi struju, koliko je skorman nas Patrijarh, ja mogu samo da kaze: Jedini zivi Andjeo koji zemljom hodi.
Ne samo zbog svoje skromnosti (mada je skromnost odlika velikih) nego zbog svoje dobrote, zbog svoje iskrene brige za svoj narod, zbog duse koja u sebi ni zrna zla nema, niti se ono u njemu onakvom moze zapatiti.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Opa torente, pa ti imaš i ponudu za izlazak sa VISOKIM PLAVIM, čekaj zar nije visoki plavi bio HITLER, i naredio je da se sva plava deca kloniraju, kako bi zadrzao arijevsku cistu rasu? :wink: Nemoj ga odbiti, bar ćeš imati zanimljivu noć, ajde idi, pa nam sutra piši šta ste sve radili? xexexexexe;-)

Uzas! Garant sve furundzije tamo.Ne bi otisao ba da ne znam sta.

Zato što je lakše brinuti tuđu brigu nego se pogledati u ogledalo:|
@krou.......Mala ispravka...Ni pravoslavlje ni katoličanstvo nisu sekte već hiljadama godina, kao ni budizam ili bramanizam recimo...Sekta su satanisti, here-krišna kojekakvi kvazi -pagani itd.Sekte destruktivne i zle ,sekte ''novog doba''.Hrišćanstvo jest bilo sekta ,ali sa dobrom namerom i njena uloga u civilizovanju ljudske rase je nemerljiva...Toliko8-)

za mene je sekta svako ko prodaje spasenje
prichajuci bajke
za pare

a ti kako ocesh 8)

a doprinos civilizaciji...
pa kad su je u pojedinim zemljama evrope u 15-16 veku skinuli s vlasti
za par decenija su vishe napredovali nego 10 veka!

Da me je uopste briga za tog "sveca" ja bih se samo zapitala-aman ljudi pa gde potrosi toliki novac, odnosno na sta?!

odgovor na tvoje pitanje:

ahhh sta reci... jos jedno bezargumentirano orgijanje po tom "vekovnom neprijatelju srbije i pravoslavlja" papi. tko uopce moze tu vjest potvrdit dali je istinita? koliko vidim tu vjest je objavio samo taj ljevicarski (komunisticki) talijanski list, ali to uopce nije bitno zar ne? pa koga jos briga za istinu kada dobijes makar i malo povoda iz stranih glasila da kazes ono sto mislis, a ono sto mislis je gomila bijesa, mržnje, neargumentiranih stajalista, uvreda, itd. - fekalija.

ovo je model: - netko kaze (citira) neprovjerenu informaciju
- ta informacija je ono sto odredena skupina zeli cut radi potkrepljivanja svojih stajalista
- ta informacija postaje "istina"
- po toj "istini" se sudi i osuduje

oglavnom... teski oblik šabanizma

Da ni pape više nosu ono što su nekada bili, skromni čuvari vere

4gpv2x.gif

za mene je sekta svako ko prodaje spasenje
prichajuci bajke
za pare

a ti kako ocesh 8)

a doprinos civilizaciji...
pa kad su je u pojedinim zemljama evrope u 15-16 veku skinuli s vlasti
za par decenija su vishe napredovali nego 10 veka!
I paganizam koji ti podržavaš su bajke, čak štaviše:).....
Kako god, čovek ne može da se ponaša kao jedinka izolovano od okoline ili gena koji koji su u njemu....Komunizam je to jednom pokušao da razdvoji i nasukao se, nažalost povukavši za sobom ,ne samo neistomišljenike ,već i najvatrenije ''vernike'' ove uistinu kvazi-religije......Tako će biti i ubuduće....
Slažem se za francusku njima je stvarno svanulo kad su razvlastili popove, ali to nije bilo tako jednostavan sistem u kome je postojala ''teokratija'', u kom slučaju bi tvoj post bio 100% tačan, već se radilo o jednom spletu zastarelog feudalno-crkvenog oblika vlasti...
Kako god ,iako se u mnogo čemu ne slažem sa francuskim revolucionarima, srećan sam zbog slobode i ljudskih prava:D:D:Dkoje su oni tada izvojevali a koja su ,kasnije, zloupotrebljena od komunističkih gangstera, koji se se prečesto porede sa njima:roll: u potpuno suprotnom pravcu tj. u pravcu sužavanja svih prava i sloboda:evil:

vidish 'rishcanine
prvo, ja sam agnostik
drugo
paganizam kao pokushaj razumevanja sila prirode
se razvija sa razvojem znanja o istoj
nema dogme
za razliku od vas

tako i danas
paganizam nije panteon grchkih bogova
pre bi mogo da se podvede pod "ekologija sa karmom" 8)

uostalom... shto se trudim
zna se pod kojim simbolom je najvishe ljudi zrtvovano bogu :(

Misliš na druide u Engleskoj i njihove ljude od pruća visoke 10-inama metara i punjene ljudskim bićima koje su žrtvovali Suncu ili nekom već rogatom bogu prirode ,Hm,Panu.Za koga je ''milost'' i ''milosrđe'' bio nepostojeći pojam.Ničeizam i slična S*anja:lol:....
Ja apsolutno poštujem tvoj verski izbor,i lično me veoma interesuje paganizam, ali on se nikada više ne može obnoviti na onaj isti način i uostalom ni ne treba....Jer je bio parcijalna, plemenska religija.....

o tome nema ni jednog dokaza
sem vashe propagande
dok o krstashkim pohodima i lovu na veshtice ima zilion 8)

a pazi ovaj detalj...
zemlje koje su poslednje u evropi primile hriscanstvo
skandinavija i island
su jedno 100 godina ispred ostatka kontinenta
po svemu 8)

nisu imali ko da ih truje tih 1000 godina

takodjer
irska
sa veoma velikim udelom u svoju kulturu
je zvanichno najbolje mesto za zivot u evropi

dok najstarije hriscanske zemlje
rumunija i grcha
su dno u uniji!
i pored toga shto amerika i britanija onolko ispomagashe grchku vreme hunte.

Misliš na druide u Engleskoj i njihove ljude od pruća visoke 10-inama metara i punjene ljudskim bićima koje su žrtvovali Suncu ili nekom već rogatom bogu prirode ,Hm,Panu.Za koga je ''milost'' i ''milosrđe'' bio nepostojeći pojam.Ničeizam i slična S*anja:lol:....
Ja apsolutno poštujem tvoj verski izbor,i lično me veoma interesuje paganizam, ali on se nikada više ne može obnoviti na onaj isti način i uostalom ni ne treba....Jer je bio parcijalna, plemenska religija.....

...
paganizam kao pokushaj razumevanja sila prirode
se razvija sa razvojem znanja o istoj
nema dogme
za razliku od vas

tako i danas
paganizam nije panteon grchkih bogova
pre bi mogo da se podvede pod "ekologija sa karmom" 8)
...

a lepo pishe...

Lepo je što veruješ u to:neutral:......Ali, ipak živiš u Srbiji ,šta znam.....Da si na zapadu niko te ne bi ni pogledao, šta god da uradiš....Tamo ima što ti kažeš zilion religija, ali ovde......Bojim se da ćeš se i ti skrasiti uz pojanje na staroslovenskom:wink:

ne brini se
nece mi pasti na pamet 8)

kom smeta, moz mi pljune pod prozor
shta ga znash, moz se zaledi, pa se otkliznem... pa mu srcepuno hriscanske radosti :D

Jbg, moraš da razlikuješ licemere kojima je religija, bilo koja, samo jedan od ključeva za moć i vlast i one koji žive hrišćanski ,bez da ikoga diraju ili bilo šta......U proteklim vekovima zbog turbulencija unutar i izvan hrišćanstva više su dolazili do izražaja ovi prvi i ono što je bilo crno-belo postalo je sivo......Kako god ,za razliku od mite-eremite ja ti nikad neću reći izdao si ovo ili ono.....Tvoj izbor kao i svakog drugog od 6 milijardi ljudi........

Postoji Verski i Politički aspekt Vatikana o kome sam ja uostalom otvorio svojevremeno anketu....Sa političkim se ne slažem u svemu, mada smatram da je kao i Amerika, budući da je velika sila neke stvari morao da uradi ovako, a ne onako....Verski aspekt je ono što me interesuje i to je lični izbor......Toliko....
Што да не троши паре на одмор!?
И онако нису његове него Јеврејске и Српске.
Taktika uhvati lopova je staro oružje....Hehe, baš ste me nasmejali......Još da dodam starorimske i templarske......To sledeći put nemoj da zaboravite:lol:

Back