Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.856
izgovor za samocu kao ne nalaze se talentovani
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po kom kriterijumu biras partnere za vezu?A kakvu korist ima bilo ko od necijih talenata? Sad kao da zbog toga ulazimo u vezu sa nekim...![]()
Blago njoj, žene možda zaista ne shvataju koje talente imaju dok im muž ne ukaže na svoj način na te talente.![]()
Po kom kriterijumu biras partnere za vezu?
Čitam danas post jedne ženske oko znanja jezika i reče da govori dva jezika i komunicira na još dva, pa na maliciozno pitanje dal se to sprema za udaju reče, ma jok, kad se budem udavala prikriću svoje talente (tako nešto je rekla) , da ne uplaši jednosložni muški soj.
I taj fazon.
Cure, jel i vi ovako radite, skrivate koliko ste lepe, mudre, znate da kiselite kupus i ostalo kada upoznate onog pravog,da ga ne oterate, dok se inače bahanališete svojim talanetima samo kada komunicirate sa nepravim tj. likom za kojeg nećete poći?
Po kriterijumu da mi prija u svakom smislu, da mi je nebitno da li je iza njega planina, go zid ili mnostvo ljudi.
Da mi se svidi fizicki i psihicki. Nacin kako razmislja, da je spretan sa rukama, da nije zahtevan jer ni ja ne
ocekujem da dubi na trepavicama.
A ako ga je Bog podario i nekim talentima - super, bas je srecnik ali to nema veze sa nasim odnosom.
Онај ко је у мојим годинама успео да сакрије своје таленте, значи да их нема!
А не могу сад да размишљам да ли сам вака мултиталентована некад имала таленат за прикривање талената...![]()
Čitam danas post jedne ženske oko znanja jezika i reče da govori dva jezika i komunicira na još dva, pa na maliciozno pitanje dal se to sprema za udaju reče, ma jok, kad se budem udavala prikriću svoje talente (tako nešto je rekla) , da ne uplaši jednosložni muški soj.
I taj fazon.
Cure, jel i vi ovako radite, skrivate koliko ste lepe, mudre, znate da kiselite kupus i ostalo kada upoznate onog pravog,da ga ne oterate, dok se inače bahanališete svojim talanetima samo kada komunicirate sa nepravim tj. likom za kojeg nećete poći?
I taj fazon.
Ova će se teško udat'