Skriveni talenat

gost 275405

Veoma poznat
Banovan
Poruka
11.751
Čitam danas post jedne ženske oko znanja jezika i reče da govori dva jezika i komunicira na još dva, pa na maliciozno pitanje dal se to sprema za udaju reče, ma jok, kad se budem udavala prikriću svoje talente (tako nešto je rekla) , da ne uplaši jednosložni muški soj.

I taj fazon.

Cure, jel i vi ovako radite, skrivate koliko ste lepe, mudre, znate da kiselite kupus i ostalo kada upoznate onog pravog,da ga ne oterate, dok se inače bahanališete svojim talanetima samo kada komunicirate sa nepravim tj. likom za kojeg nećete poći?

Poslednja izmena:
Pa sad kiseljenje kupusa, pranje prljavih gaća, ribanje poda su inače umeće koje traži prosečan muškarac kad reši da se ženi, a od tih što znaju 4-5 jezika se bega...pogotovo ako se radi nekom mladženji koji jedva natuca maternji. :aha:

Poslednja izmena:
Čitam danas post jedne ženske oko znanja jezika i reče da govori dva jezika i komunicira na još dva, pa na maliciozno pitanje dal se to sprema za udaju reče, ma jok, kad se budem udavala prikriću svoje talente (tako nešto je rekla) , da ne uplaši jednoslozni muški soj.

I taj fazon.

Cure, jel i vi ovako radite, skrivate koliko ste lepe, mudre, znate da kiselite kupus i ostalo kada upoznate onog pravog,da ga ne oterate, dok se inače bahanališete svojim talanetima samo kada komunicirate sa nepravim tj. likom za kojeg nećete poći?
Pa to ti je ironično napisala, žensko voli da drag joj muškarac vidi njene kvalitete.

Zašto misliš da su muškarci baš takvi jednosložni što reče ta ženska?

Zato što vidim x primera iz moje okoline. Retko koji muškarac može da podnese da mu žena bude obrazovanija i cenjenija u društvu, da radi na boljem mestu. Takav brak često puca najčešće zbog njegove frustriranosti iako ga ona ni jednog trenutka nije potcenila zbog toga. Dok obrnuto opstaje. Ni jedna se nije razvela što je on na boljem položaju i boljeg obrazovanja.

Pa, eto onda ste vi žene folirantkinje,šta drugo da kažem.Ne vidim zašto bi neka krila neke svoje talente, umeća ili darove od Boga,to nije prirodno. Dekolte se ne krije, ali poznavanje jezika ili recept za turšiju se krije,m?:rotf:

Zato što vidim x primera iz moje okoline. Retko koji muškarac može da podnese da mu žena bude obrazovanija i cenjenija u društvu, da radi na boljem mestu. Takav brak često puca najčešće zbog njegove frustriranosti iako ga ona ni jednog trenutka nije potcenila zbog toga. Dok obrnuto opstaje. Ni jedna se nije razvela što je on na boljem položaju i boljeg obrazovanja.
Ti lijepo zakljucila da brak puca ako zena ima veca primanja zbog muskarceve frustriranosti
a nisi pomislila da zene takvim muskarcima daju nogu guzicu i traze one sa vecim primanjima ?

ququ, nije valjda toliko loše? Gde ti živiš dete?

Uozbilji se i razmisli opet.
( što te nema na LJIs-u?)

Ozbiljan sam.
flirt.gif

(Ma mrzi me da pišem ovih dana uopšteno.)

Poslednja izmena:
ququ, nije valjda toliko loše? Gde ti živiš dete?

Gde god sam živela isto gledam. Zaista je retkost da muško to stoički podnese. Ako ništa drugo, krene da je, iako je svi cene i smatraju pametnom i uspešnom, on omalovažava u kući govoreći joj da je glupa, ružna, ovakva onakva, a u najgorem slučaju malo je i očeši. Ne znam samo što trpe neke koje znam, kao sve zbog dece i tako, a komotno mogu da otkače budalu i da žive fino, što se ekonomske stabilnosti tiče.

Gde god sam živela isto gledam. Zaista je retkost da muško to stoički podnese. Ako ništa drugo, krene da je, iako je svi cene i smatraju pametnom i uspešnom, on omalovažava u kući govoreći joj da je glupa, ružna, ovakva onakva, a u najgorem slučaju malo je i očeši. Ne znam samo što trpe neke koje znam, kao sve zbog dece i tako, a komotno mogu da otkače budalu i da žive fino, što se ekonomske stabilnosti tiče.

Nije to baš tako jednostavno.Mada se slažem da je bolje biti solo nego u tresh braku.

Te zene onda biraju pogresne muzeve.

Pa, eto onda ste vi žene folirantkinje,šta drugo da kažem.Ne vidim zašto bi neka krila neke svoje talente, umeća ili darove od Boga,to nije prirodno. Dekolte se ne krije, ali poznavanje jezika ili recept za turšiju se krije,m?:rotf:

Zbog toga sto puno muskaraca voli dobar dekolte, ali ne i diplomu, narocito ako je i oni sami ne poseduju..

Meni je tuzniji podatak da je zena spremna na ozbiljnu vezu sa nekim kome njeno znanje, talenti i pamet smetaju..
Da ne pominjem jad da moras da zivis lazuci onoga koga bi trebalo najvise da volis..

Ima i toga. A ima i onih što se promene ili ajde da kažemo pokažu pravo lice, kad se točak okrene, pa dodju u situaciju da žena bude uspešnija i donosi više para u kuću.
Ima toga, pogotovo ako je zena bila inferiorna a onda je krene, a udala se za muskarca kog nedovoljno poznaje koji je uvek bio superioran u odnosu na nju, pa se onda promeni situacija i ovaj izgubi samopouzdanje.
Sto znaci da ga nikad nije ni imao ako dozvoli da mu ovo poremeti brak.

Ima i toga. A ima i onih što se promene ili ajde da kažemo pokažu pravo lice, kad se točak okrene, pa dodju u situaciju da žena bude uspešnija i donosi više para u kuću.

To se dešava ili a.) ako žena nabada to mužu na nos ili b.) ako je lik budala,jer sa višim primanjima žene se ojačava kućni budžet, a budući da nisu svi muškarci budale, sklon sam da poverujem da neke od tih žena rade stvar pod a.)

Isuseeee Bozee pa to sam ja:lol:

Sve si ti to pogresno shvatio. Pitanje je bilo prosto, ja sam dala jos prostiji odgovor krajnje prosecan buduci da smo svi tokom skolovanja ucili dva jezika. Bilo kako bilo, kazala sam da bi trebalo ponoviti testove na sta sam pitana da li se hvalim jer zelim da se udam (jer je valjda udaja svrha svake procitane knjige i svakog naucenog slova) pa ako zelim prvo da kazem da li motam kupus i pravim zeljanicu (buduci da su testovi nevazni) sto je sitna provokacija na koju sam kulurno odgovorila kako nemam u planu udaju. Sta tu nije jasno? Pretpostavljam da ti ne smeta sto se zensko znanje srozava na nivo sarme:lol:. To je, cenim ga, sasvim ok.

Zbog toga sto puno muskaraca voli dobar dekolte, ali ne i diplomu, narocito ako je i oni sami ne poseduju..

Meni je tuzniji podatak da je zena spremna na ozbiljnu vezu sa nekim kome njeno znanje, talenti i pamet smetaju..
Da ne pominjem jad da moras da zivis lazuci onoga koga bi trebalo najvise da volis..

To je već zabrinjavajuće, ako je obrazovana žena spremna da ufura sa takvim likom, onda joj te diplome i nisu baš od neke koirsti, nego su možda više formalnog karaktera.

Back