Skrivene namere

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Najvise mrzim one ljubavne igre "Kazes da, mislis ne". Sada ce se gomila nekompletnih licnosti osuti na mene da sam muskarac, ali nema veze. Ja znam ko sam i sta sam, ali ne znam sta je sa mojim deckom. U poslednje vreme se veoma cudno ponasa. U nedelju uvece smo gledali neki film i on ja poceo da mi se nesto umiljava i onda je zaspao u mom krilu. Sutradan, dakle prekjuce, zajedno smo doruckovali. Sav je nesto bio cutljiv. Ja sam mu postavila dve teme za razgovor, a samo sam dobila kratke odgovore. Pozvao me je posle podne i rekao da nece doci na veceru, jer ima neki sastanak na poslu, ali se onda odjednom pojavio sa buketom ruza. Crvenih! Poceo je da me ljubi i da mi govori da sam ja najbolja devojka na svetu. Uvece je legao rano, posto se brckao u njegovom kupatilu dva sata i nesto je mumlao, neku pesmu. Juce je za doruckom opet nesto mrljavio, ali mi je poslao poruku da mu nedostajem. Sinoc smo otisli do obliznjeg kafica. Caskali smo. Bio je normalan. Nije se dugo tusirao. Jutros je samo dosao na dorucak i odmah je otisao na posao. Rekao mi je da ga ne cekam za veceru. Ja sam ga pitala: "Sta se s tobom desava?" On mi je odbrusio: "Nista. Sta ti sada smeta?!"
Kakvo je to ponasanje? Da li ste vi tako nadrndani prema vasoj devojci odn. decku? Zasto biste bili takvi?:heart:

Da nisi ti Jevrejka? :kez:

Vec sam objasnila da je nasa veza stradal, posto nisam Jevrejka, a nemam nameru ni da postajem.:heart:

Bas ce joj reci. Oni gledaju da sto vise precute. Kazu ako hoces da cujes istinu od nekog ili ga napij ili ga iznerviraj.

Naravno da cu ga pitati jasno i glasno. Ja se drzim one nase narodne:"S neba, pa u rebra." Samo cekam da se bas iznerviram nesto pa da mu sve saspem u lice. Ipak, recite mi sta mislite sta je u pitanju.:heart:

Cico, ne cekaj da situacija dodje do tacke explodiranja... Jer je onda manja verovatnoca da se veza opet dovede u red.

Izbegavaj konflikt ^^

Necu da pricam napamet, ali on je nezadovoljan zbog neceg... i ni on ne zna da ti to kaze u lice, i raspravite... Vec ti daje signale ovakve vrste ~~~~

Jel bi se udala za njega da te zaprosi ??

Da, udala bih se i udajem se. Ja sam se veceras naostrila da ga sredim, jer sam se vec iznervirala zbog moje frizerke, koja se opet ugojila i nije sredila nokte. Taman sam krenula da ga prasim, a on je rekoa da je to svo njegovo cudno ponasanje, posto je razmisljao da posle tri meseca naseg zajednickog zivota me zaprosi. Ja sam presrecna. Bas sam to i zelela. A mogu da vam kazem da je prsten prelep. Prelep. Platina i beli kamen. Posto je platina mislim da je u pitanju mali brilijant. Ja sam toliko presrecna. Verujte mi. Poslala sam sliku drugarici, koja zivi u Belgiji, ona ce mi reci koliko bi kostao, ali je tako prelep.:heart:

Ti jedi salatice,mi cemo meso,big dil
tooth.gif

Back