Najvise mrzim one ljubavne igre "Kazes da, mislis ne". Sada ce se gomila nekompletnih licnosti osuti na mene da sam muskarac, ali nema veze. Ja znam ko sam i sta sam, ali ne znam sta je sa mojim deckom. U poslednje vreme se veoma cudno ponasa. U nedelju uvece smo gledali neki film i on ja poceo da mi se nesto umiljava i onda je zaspao u mom krilu. Sutradan, dakle prekjuce, zajedno smo doruckovali. Sav je nesto bio cutljiv. Ja sam mu postavila dve teme za razgovor, a samo sam dobila kratke odgovore. Pozvao me je posle podne i rekao da nece doci na veceru, jer ima neki sastanak na poslu, ali se onda odjednom pojavio sa buketom ruza. Crvenih! Poceo je da me ljubi i da mi govori da sam ja najbolja devojka na svetu. Uvece je legao rano, posto se brckao u njegovom kupatilu dva sata i nesto je mumlao, neku pesmu. Juce je za doruckom opet nesto mrljavio, ali mi je poslao poruku da mu nedostajem. Sinoc smo otisli do obliznjeg kafica. Caskali smo. Bio je normalan. Nije se dugo tusirao. Jutros je samo dosao na dorucak i odmah je otisao na posao. Rekao mi je da ga ne cekam za veceru. Ja sam ga pitala: "Sta se s tobom desava?" On mi je odbrusio: "Nista. Sta ti sada smeta?!"
Kakvo je to ponasanje? Da li ste vi tako nadrndani prema vasoj devojci odn. decku? Zasto biste bili takvi?