Sara_
Ističe se
- Poruka
- 2.348
Nije mi palo na pamet.. ispunjena kvota glupih pitanja. 
Hvala devojke.

Hvala devojke.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ja se skrivam da moja tajna simpatija ne bi znala koliko mu često navraćam u profl
zajebavam se, jednom sam upalila stelt, ne znam zašto, i sad ne vidim što bih ga gasila..
ah osim toga ja sam rekla al ste me svi iskulirali
nije ni čudo što niko drugi neće da ti odgovori kad vide svi kako se ponašate prema iskrenim i dobronamernim odgovaračima
Pa ja citam sto pise
nisam ja vidoviti Milan, a ni Vava da znam kad se ti zezas kad ne
Nisam dugo na forumu ali znam kako sve ovo funkcionira...svi forumi po istom principu ali nigdje vise korisnika u invisible modu kao ovdje
Evo i ja!
Zasto? Pa kud svi Turci tud i mali Mujo....Konkretno u mom profilu raste broj posjeta galopirajucom brzinom, a stalno zadnjih(istih!) 5 imena u profilu. Znam da ti ljudi cija su imena tamo ne sjede na mom profilu, nego udju, jave se i odu i znam da broj posjeta ne rade oni ...vec "tajni posjetitelji"
E sad mene interesira sta gledate u tim profilima, gledala bih i ja....sto je razlog vaseg skrivenog moda
Mislim ovo pitam da mi objasnite pa da znam i ja zasto sam u skrivenom....
Ja ne znam ni gde se to podesava a inace me fascinira potreba ljudi (konkretno tvoja) da se pitaju sta drugi rade i zasto sa stvarima koje su samo njihove.![]()

, a on vidi da sam "on" moze svasta konstruisati u svom mozgu oko razloga nepromptnog odgovaranja, a razlozi mogu biti bezazleni, imam hitan poziv, voda je prokljucala i valja kafu zakuvati, moram hitno u wc itd ja se skrivam da moja tajna simpatija ne bi znala koliko mu često navraćam u profl
zajebavam se, jednom sam upalila stelt, ne znam zašto, i sad ne vidim što bih ga gasila..

Zašto ste vi isključili lampicu, ako vas neko proganja? Valjda je logično da on to učini, mada ne znam zašto bi, ali dobro.
vecina osim tebe jel tako?![]()
Ja ne znam ni gde se to podesava a inace me fascinira potreba ljudi (konkretno tvoja) da se pitaju sta drugi rade i zasto sa stvarima koje su samo njihove.![]()