Skrivamo se?

• Začetnik teme Začetnik teme fjaka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja se skrivam da moja tajna simpatija ne bi znala koliko mu često navraćam u profl
:heart:
zajebavam se, jednom sam upalila stelt, ne znam zašto, i sad ne vidim što bih ga gasila..

ah osim toga ja sam rekla al ste me svi iskulirali
nije ni čudo što niko drugi neće da ti odgovori kad vide svi kako se ponašate prema iskrenim i dobronamernim odgovaračima

:eek: Pa ja citam sto pise :rtfm: nisam ja vidoviti Milan, a ni Vava da znam kad se ti zezas kad ne:confused:

Nisam dugo na forumu ali znam kako sve ovo funkcionira...svi forumi po istom principu ali nigdje vise korisnika u invisible modu kao ovdje:eek:
Evo i ja!
Zasto? Pa kud svi Turci tud i mali Mujo....Konkretno u mom profilu raste broj posjeta galopirajucom brzinom:confused:, a stalno zadnjih(istih!) 5 imena u profilu. Znam da ti ljudi cija su imena tamo ne sjede na mom profilu, nego udju, jave se i odu i znam da broj posjeta ne rade oni ...vec "tajni posjetitelji"
E sad mene interesira sta gledate u tim profilima, gledala bih i ja..:D..sto je razlog vaseg skrivenog moda
Mislim ovo pitam da mi objasnite pa da znam i ja zasto sam u skrivenom :mrgreen:....

Koristim ga zato što lampica svetli i kada niste na forumu, a jeste na netu. Dešava se da vam ljudi napišu nešto i kada vide da "svetlite" očekuju brzi odgovor. Ako ne odgovorite (niste videli pitanje, niste se pojavili na forumu) mnogi će kazati svašta ružno i pogrešno, a neko može da se naljuti, a vi nemate pojma o čemu se radi. Ne shvatam zašto bi se neko skrivao kada ode na nečiji profil. Normalno je da nas zanima ko je taj što je napisao nešto što nam se svidelo ili smo se zgrozili. Poseta profilu nije nužno podstaknuta pozitivnom emocijom. A ponekad je samo nasumična radoznalost. Čudi me način na koji ljudi tumače posete i, sa tim u vezi, stavljanje nevidljivog moda. Kada bih razmišljala kako mnogi ljudi razmišljaju, nikada ne bih pozvala ljude koje ne mislim da muvam, ne bih pohvalila nekoga koga ne mislim da iskoristim za nešto, na glas bih rekla kada mislim da je neko glupav, bez obzira što mogu da nastradam ako tako uradim. Ljudi nisu jednostavni i odnosi nisu crno-beli. Ne svodi se sve na volim-ne volim i treba mi - ne treba mi. Postoje mnogobrojne nijanse i razlozi ponašanja. Treba biti otvorenog uma i ne pretpostavljati na osnovu jednog podatka, naročito, ako taj podatak nije proverena istina.

pa valjda bez obzira da li si "vidljiv" ili "nevidljiv" na vezi, poseta necijem profilu se registruje :think:
moderatori mogu da citaju pp ako im administrator omoguci tu opciju
evo ja sam uvek "off" bez nekog posebnog razloga, prosto sloboda izbora
i sto neko rece, ako ne odgovorim odmah sagovorniku ili dopisivacu :), a on vidi da sam "on" moze svasta konstruisati u svom mozgu oko razloga nepromptnog odgovaranja, a razlozi mogu biti bezazleni, imam hitan poziv, voda je prokljucala i valja kafu zakuvati, moram hitno u wc itd :D
kakgod, to mi i nije toliko vazno

jer nema sta svi da znaju kada sam tu,ili bas zato sto sam tu da mi salju poruke i ocekuju odmah odgovor ako ja imam neka druga posla i ne mogu trenutno time da se bavim.takodje sta ima neko da vidi koje teme ja posecujem,da li editujem nesto u podesavanjima,da li pisem nekome privatnu poruku kada mi udju u profil i slicno.

u ostalom nevidljivi mod mi je ukljucen od prvog dana kada je uvedena opcija sa tim lampicama koje svetle odnosno ne svetle.

ja se skrivam da moja tajna simpatija ne bi znala koliko mu često navraćam u profl
:heart:
zajebavam se, jednom sam upalila stelt, ne znam zašto, i sad ne vidim što bih ga gasila..

Naravno da se ne zajebavas..vecina bleji po tudjim profilima i obicno iskljuci lampicu zbog neke bivse kombinacije pa se tako jure skrivajuci kao da se ne zna shatro..ja sam je iskljucio zbog jednog retarda koi me uhodio i naviko se..svejedno mi

Zašto ste vi isključili lampicu, ako vas neko proganja? Valjda je logično da on to učini, mada ne znam zašto bi, ali dobro.

Da ne bi video sta radim?da ne bi znao dal sam tu?trenutnu aktivnost?ko kaze da i on nije iskljucen?
vecina osim tebe jel tako? :mrgreen:

Evo nadji slobodno ako imas tu opciju kad sam nekom poslednji put pogledao u profil..kad neka postavi sesi ili geno pogledam dal ima jos neke slobodnije fotke..eventualno onih koi mi nesto napisu u profilu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back