Nebojsa.bg
Veoma poznat
- Poruka
- 10.600
да кренемо за кога навијате тамо, јел волите ову лигу и њигова ривалства ја сам оријентисан према ирским клубовима у Шкотској као што су Селтик и Хибернијан, ево и тренутног стања на табели (за почетак)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ренџерс сам гледао уживо 2х против Звезде сад долази Селтик на ред то на рођенданI ja isto volim Seltik , Seltik mi je inače definitivno omiljeni klub na Ostrvu, Hibernijan mi je isto kul, inače i ja isto preferiram "irske" klubove u Škotskoj, inače Seltik je klub koji je baš teško ne voleti i mislim da neko mora da bude baš totalni kreten da ne voli Seltik (a da pritom nije navijač Glazgov Rendžersa)
Ни "џелат" партизана Хибернијан (Ирац) не стоји много бољеRangers bas u kanalu u ligi i u Evropi. Iz LŠ ispali od Briža ubedljivo sa 9 primljenih. Sad gube u LE. Juče od Genka 0 1 i to 10 primljenih od belgijskih ekipa u 3 meča.
I ne treba.Ни "џелат" партизана Хибернијан (Ирац) не стоји много боље
могу да се врате у борбу за треће место за титули неRangers bas u kanalu. Smenili trenera u nedelju. Ne zna se ko će biti novi.
није баш за поређење јер је тамо Единбург главни град, додуше Глазгов јесте највећиNek ide titula malo u Edinburg za promenu. Ne bi ni nama škodilo da jednom ode u Novi Sad ili Kragujevac.