Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
да кренемо за кога навијате тамо, јел волите ову лигу и њигова ривалства ја сам оријентисан према ирским клубовима у Шкотској као што су Селтик и Хибернијан, ево и тренутног стања на табели (за почетак)
I ja isto volim Seltik , Seltik mi je inače definitivno omiljeni klub na Ostrvu, Hibernijan mi je isto kul, inače i ja isto preferiram "irske" klubove u Škotskoj, inače Seltik je klub koji je baš teško ne voleti i mislim da neko mora da bude baš totalni kreten da ne voli Seltik (a da pritom nije navijač Glazgov Rendžersa)
I ja isto volim Seltik , Seltik mi je inače definitivno omiljeni klub na Ostrvu, Hibernijan mi je isto kul, inače i ja isto preferiram "irske" klubove u Škotskoj, inače Seltik je klub koji je baš teško ne voleti i mislim da neko mora da bude baš totalni kreten da ne voli Seltik (a da pritom nije navijač Glazgov Rendžersa)