sta mislite o ovom spoju, dali vam se desilo imate li iskustva, sve funkcionise lepo cim se rastanemo na dve do tri nedelje preko interneta svadje svadje zasto a volim ga toliko?skorpion lud
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta mislite o ovom spoju, dali vam se desilo imate li iskustva, sve funkcionise lepo cim se rastanemo na dve do tri nedelje preko interneta svadje svadje zasto a volim ga toliko?skorpion lud
Не верујем у тај хороскоп, мсм ја сам вага, а понашам се сасвим другачије..
ni ja, eto ja sam jarac a po šojkinim rečima trebalo bi da sam škorpija, go figure![]()
ti si nizi tip jarca, visi je moralan i ozbiljan ti si amoralan i blentav.ni ja, eto ja sam jarac a po šojkinim rečima trebalo bi da sam škorpija, go figure![]()
Не верујем у тај хороскоп, мсм ја сам вага, а понашам се сасвим другачије..
Slazu se bre jarac i skorpija. Dve pasivne(na prvi pogled) prirode se kapiraju. To ti je otprilike kao odnos ribe-bik, rak-devica. Nisu isti znaci, isti je odnos.
Ne bih uzimao sve zdravo za gotovo, ali oba znaka su karijeristi, skorpija je savrsena za umornog jarca na kraju dana, jarac daje skorpiji dozu realnosti.
Video sam par ozbiljnih veza ovakvih.
Uzajamno postovanje, vernost i ta sranja.
Ovo je super kombinacija.
Jeste vala, jarac i skorpija se bas slazu. Oba znaka su ozbiljna, nisu povrsni, mogu lako da se razumeju.
Moja idealna druga polovina je neki scorpio tip ;p