Skorpion fun club

...skorpije su posmatraci...njihovim venama tece krv Serloka Holmsa...a mozgom upravljaju nevidljive sile okultizma, istorije i neobjasnjivih prirodnih fenomena...njihovim pokretima vlada nagon, strast i sirova energija...spolja flegmatici, iznutra kolerici....a noc im je vecita inspiracija :)

SRECNA NOVA GODINA !

:)

e jel moze neko da mi kaze kako se slazu dve skorpije....ja sam dupla skorpija a decko je skorpija / vaga :)

Ja sam isto škorpija/vaga,i da ti pravo kažem,nisam baš bila u nekoj tijesnoj povezanosti sa muškim škorpionima.Recimo da ti je dečko nepredvidljiv,mijenja raspoloženja,nedokučiviji ti je nego ostale škorpije,jako emotivan,a zbog vage u podznaku
sklon je sanjarenju i nezadovoljstvu materijalnim stvarima.Mislim,ovo nije pravilo...z:poz:

...skorpije su posmatraci...njihovim venama tece krv Serloka Holmsa...a mozgom upravljaju nevidljive sile okultizma, istorije i neobjasnjivih prirodnih fenomena...njihovim pokretima vlada nagon, strast i sirova energija...spolja flegmatici, iznutra kolerici....a noc im je vecita inspiracija :)

SRECNA NOVA GODINA !

:)

Da,svaka čast!!!!
Naša potraga za nečim neponovljivim i tajanstvenim,vječnim i nedostižnim,je jedino moguće tijelo za naše duše,,,z:plez:

Усамљеност је бити и јако различит од других људи.
Имати несвакидашњи поглед на свијет.
Гајити осјећања неспознатљива обичним чулима.
Да ли неко од вас Шкорпија осјећа усамљеност на такав начин?:roll:

...uh koliko puta drugasanso postavim sebi to pitanje....imam osecaj da sam samo trenutno ovde gde jesam, (trenutno 28 godina) pomalo je zastrasujuce, ali znam da cu se bolje uklopiti u nekom sasvim drugom svetu, no sto je ovaj nas i znam da ce jednom da dodje i taj dan.....

...uh koliko puta drugasanso postavim sebi to pitanje....imam osecaj da sam samo trenutno ovde gde jesam, (trenutno 28 godina) pomalo je zastrasujuce, ali znam da cu se bolje uklopiti u nekom sasvim drugom svetu, no sto je ovaj nas i znam da ce jednom da dodje i taj dan.....

Da,i ti čekaš onaj trenutak kada ćeš se dati za nešto vječno?
To je taj osjećaj koji te ispunjava osjećanjem usputnosti na ovom svijetu,
ne daje ti da pustiš korijenje i postaneš konačno.:P

....pa nista, ja se povlacim u sebe i tiho tugujem...dok ne odtugujem , a posle sam jaca od svega....
...ne volim nikom da pricam o svojim problemima...svoje probleme resavam sama, mada to nekih puta i nije dobro, ali takva sam, cutim i drzim u sebi...
Ali tada sam najkreativnija , okrecem se nekim "zaboravljenim stvarima", okrecem se svojoj dubini...

....pa nista, ja se povlacim u sebe i tiho tugujem...dok ne odtugujem , a posle sam jaca od svega....
...ne volim nikom da pricam o svojim problemima...svoje probleme resavam sama, mada to nekih puta i nije dobro, ali takva sam, cutim i drzim u sebi...
Ali tada sam najkreativnija , okrecem se nekim "zaboravljenim stvarima", okrecem se svojoj dubini...

Kojim vidom umjetnosti se baviš?

Back