love me. hate me...
Početnik
- Poruka
- 15
Škorpije Happy New Year!!!
))

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e jel moze neko da mi kaze kako se slazu dve skorpije....ja sam dupla skorpija a decko je skorpija / vaga![]()
...skorpije su posmatraci...njihovim venama tece krv Serloka Holmsa...a mozgom upravljaju nevidljive sile okultizma, istorije i neobjasnjivih prirodnih fenomena...njihovim pokretima vlada nagon, strast i sirova energija...spolja flegmatici, iznutra kolerici....a noc im je vecita inspiracija![]()
SRECNA NOVA GODINA !
![]()
Nešto sa čime sam raskrstioШкорпије,шта за вас представља усамљеност?![]()
Nešto sa čime sam raskrstio
RazrešioPrihvatio si to na svojstven način ili sada nisi usamljen?![]()
Definitivno da![]()
...uh koliko puta drugasanso postavim sebi to pitanje....imam osecaj da sam samo trenutno ovde gde jesam, (trenutno 28 godina) pomalo je zastrasujuce, ali znam da cu se bolje uklopiti u nekom sasvim drugom svetu, no sto je ovaj nas i znam da ce jednom da dodje i taj dan.....
....pa nista, ja se povlacim u sebe i tiho tugujem...dok ne odtugujem , a posle sam jaca od svega....
...ne volim nikom da pricam o svojim problemima...svoje probleme resavam sama, mada to nekih puta i nije dobro, ali takva sam, cutim i drzim u sebi...
Ali tada sam najkreativnija , okrecem se nekim "zaboravljenim stvarima", okrecem se svojoj dubini...
Mnogo ih volimo![]()