Skorpion fun club

Pa mozda je i genetski sklop naravno.Ali onda nemojte vise da se bavite generalizacijom znakova i da im dajete odredjene osobine,onda se bavite genetikom.Kada se razgovara o sexu onda cemo da kazemo da su Skorpije tu jake.Tu genetika veze nema?A kada ja kazem da su ruzne onda je u pitanju genetika.Stvarno plitkoumno razmisljanje.

Ova boldovana reč se ne bi mogla smatrati nekim argumentom, zar ne?

Znam da si nov na ovom forumu, a pogotovo na astrologiji, ali, molim te, pročitaj ponovo pravila foruma.
Ako voliš da se svađaš, idi na "politiku", tamo to može i da prođe, a ovde dolaze ljudi koje interesuje da jedni od drugih nešto nauče, a ne da budu vređani. Samo nas ometaš svojim upadicama, a znanje ti je taman toliko da samo postavljaš pitanja, i trudiš se da shvatiš odgovore, a od polemike si još jako daleko...

I mi ostali se ponekad "zaletimo" u diskusiji, ali ne vređamo jedni druge i ipak se držimo nekog reda...ili bar poslušamo kad nas opomenu.

a tek što se stalno ponavljajuuuu...:worth:

Jeste.... Stalno pricaju istu pricu. I samo nju i pricaju. Jedan bik sa kojim sam pokusavala da se druzim mi je mesecima pricao skoro svaki put kad smo se videli njegov dozivljaj kako je zimovao na Jahorini i kako je bio na par dana u Banjaluci. Smorio me zivu.
Drugi je pa samo pricao o teretani. Bio je opsednut time da je zategnut i visio je svakodnevno u teretani. To mu je bio sav njegov svet.

A i jedan i drugi nisu vislji od 175 i u sustini su mrsavi.

Skrenuli smo sa teme... daj da se vratimo nasim skorpioncicima :)

ja sam škorpion podznak lav, i baš mi paše ta kombinacija, još imam i mjesec u vodenjaku. e sad mislim da imam stvarno jak karakter, nemože me ništa toliko dotuč da se nemogu iz toga izvuč.najviše od svega mrzim ljude koji su patetični i dramatični. i kad sam u bedu volim sama sa sobom riješit problem, nevolim povlačit još sto ljudi sa sobom u isti sos. nisam nešto zaljubljive prirode , volim momke al teško koji da mi zarobi srce do kraja(ne predajem se lako he he).

ja sam škorpion podznak lav, i baš mi paše ta kombinacija, još imam i mjesec u vodenjaku. e,sad mislim da imam stvarno jak karakter,ne može me ništa toliko dotuć' da se ne mogu iz toga izvuć'.najviše od svega mrzim ljude koji su patetični i dramatični. i kad sam u bedi volim sama sa sobom riješiti problem, ne volim povlačit' još sto ljudi sa sobom u isti sos. nisam nešto zaljubljive prirode ,volim momke al' teško koji da mi zarobi srce do kraja(ne predajem se lako, he,he).

to znači, da ne zavisiš od drugih i da se oslanjaš na svoje snage.
i da ne pokazuješ svoja osjećanja.:bye:

Za mene su te osobe mrtve, mrtvije nego da su stvarno sahranjene. Nije moguć nikakav kontakt. Nikada više.
Ne svetim se, mada sam mislila da hoću - ali kada sam došla u situaciju da bih mogla, shvatila sam da joj je veći gubitak što je izgubila moje prijateljstvo - niko joj nije takav prijatelj kakav sam ja bila - valjda joj je taj teret bio prevelik...:think:

Za mene su te osobe mrtve, mrtvije nego da su stvarno sahranjene. Nije moguć nikakav kontakt. Nikada više.
Ne svetim se, mada sam mislila da hoću - ali kada sam došla u situaciju da bih mogla, shvatila sam da joj je veći gubitak što je izgubila moje prijateljstvo - niko joj nije takav prijatelj kakav sam ja bila - valjda joj je taj teret bio prevelik...:think:
Tačno tako. Kad god sam nekome oprostio isti/ista bi mi zabio/la još jedan nož u leđa.
A za osvetom nema potrebe, dovoljno je to što im nisam više prijatelj.

Jednom kad ti neko "zabije" noz u ledja, mozda se i pokaje, ali se ne menja... Ostaje isti...
Od onih od kojih sam se najmanje nadala to su uradili, ali su se kasnije vracali trazeci oprostaj i prijateljstvo... Da se svetim nekom, to ne, znam da im je dovoljno tesko sto su me izgubili kao pravu prijateljicu...
Ali za takve osobe u mom srcu vise mesta nema...

Jesu, i danas me često optužuju za sve i svašta - najčešće za njihove slabosti ...
Kao dete, jako sam patila zbog toga, jer nije bilo samo optuživanja, već i "podmetanja", ali već u ranoj mladosti sam shvatila da nema efekta ako pokušam da se branim.... pa sam prestala.:)
Ili kažem šta imam, ako slučaj baš zahteva - ili su mi "natrčali" kad ne treba. Pa odem, ne saslušavši "protivotrov" u vidu novih neosnovanih optužbi, ili raskidam odnose, ili se udaljavam.. zavisi od mnogo toga.
Najčešće i ne obraćam pažnju...tako je mnogo bolje za živce, a odnedavno sam počela da takve ljude žalim, jer su nesposobni da shvate sopstvene slabosti - ja to zovem: "nemaju ogledalo".:)
Ljudi koji druge nepravedno optužuju su ili pogrešno informisani ili površni, (jer, pre nego što nekoga za nešto optužimo, treba da se prvo dobro uverimo da stvari stoje onako kako mi mislimo), ili zlonamerni, ili imaju problem sa samim sobom...Ja nemam vremena da se trošim na njih, niti sam stručna za to..
I, zato, samo kažem: "doviđenja".

Poslednja izmena:
:lol::lol::lol: A je li, drage skorpije, da li vam ikad padne na pamet da mozda jeste krivi? :lol::D:lol:

I da, srecan djendan svima!

6.gif

:lol::lol::lol: A je li, drage skorpije, da li vam ikad padne na pamet da mozda jeste krivi? :lol::D:lol:

I da, srecan djendan svima!

6.gif

Ne.:mrgreen:

Pitanje je bilo: "Da li su vas u životu nepravedno optuživali?" Pa, ako su nas nepravedno optuživali, onda i nije opcija da smo krivi, zar ne?:)
Nije bilo pitanje kako reagujete na kritike, ili kako reagujete ne opravdane kritike.:rtfm:

Poslednja izmena:

Back