Skorpion fun club

ljudi cesto misle da su skorpije takve ... da samo jure za provodom i da ne mare za ljubav i vjernost. tj za svetost "dvoje" i "zavijek"...
ja zelim da vjerujem da to jos uvijek postoji , mada sam se razocarala previshe i prejako... znam da ne postoji sansa u zivotu da nedjes nekoga ko ti u potpunosti odgovara 2 puta...
ali barem cu da umrem sa vjerovanjem da postoji iskreni spoj dvije duse u vjecnosti...

pozdrav

ljudi cesto misle da su skorpije takve ... da samo jure za provodom i da ne mare za ljubav i vjernost. tj za svetost "dvoje" i "zavijek"...
ja zelim da vjerujem da to jos uvijek postoji , mada sam se razocarala previshe i prejako... znam da ne postoji sansa u zivotu da nedjes nekoga ko ti u potpunosti odgovara 2 puta...
ali barem cu da umrem sa vjerovanjem da postoji iskreni spoj dvije duse u vjecnosti...

pozdrav
Mene najvise nervira kad me neko pita sta sam u horoskopu,ja kazem,a on-a,ooooo skorpija,ko da sam rek'o ubica.Vecina ljudi vezuje horoskopski znak sa pravom skorpijom i misle da smo mi neke smrtonosne zivotinje i vrlo malo njih se potrudi(usudi) da nas upozna.Ja ne znam odakle taj strah,kad bi samo znali...
A sto se tice spoja dve duse u vecnosti,ja za tim celog zivota tragam a vecina ljudi me skroz drugacije dozivljava,pa se pitam da li to radim na pravi nacin,da ne trazim previse,ili jednostavno jos uvek nisam naisao na pravu ,vrednu...,

Mene najvise nervira kad me neko pita sta sam u horoskopu,ja kazem,a on-a,ooooo skorpija,ko da sam rek'o ubica.Vecina ljudi vezuje horoskopski znak sa pravom skorpijom i misle da smo mi neke smrtonosne zivotinje i vrlo malo njih se potrudi(usudi) da nas upozna.Ja ne znam odakle taj strah,kad bi samo znali...
A sto se tice spoja dve duse u vecnosti,ja za tim celog zivota tragam a vecina ljudi me skroz drugacije dozivljava,pa se pitam da li to radim na pravi nacin,da ne trazim previse,ili jednostavno jos uvek nisam naisao na pravu ,vrednu...,

lepo je znati da postoji neko ko je u istom polozaju kao ja.. i dobro je znati da se neko razumije. :)
slazem se sa vjecnim pitanjem da li je do nas ili do njih?!
a mozda trebamo cekati na pravu/ga....

kad bi samo znali .....

Nedostatak strpljenja je opsti problem... I onda ako se samo cuju dve-tri gluposti na tv to postaje pravilo po principu on / off.
Ja sam blizanac / skorpija i nasao sam neke osobine zajednicke u jednom i u drugom, ali bar pola ne vazi...

molim skorpije da pisu o ovome svoja misljenja.... pogotovo one skorpije koje imaju slomljena srca, jer ce znati kako se osjecam...

bila sam u dugoj vezi sa momkom . zivjeli smo skupa 2 godine i to je sve bilo kao brak. cekalo se na to . voljeli smo se i previshe...
ja barem najiskrenije sam volila i voljeti cu ga do kraja zvota. to jednostavno znam. mislim da je dovoljan opis da sam htijela da imam djecu sa njim. ostavio me je zbog gluposti. sve velike stvari su nam savresno isle i sve su nas vishe zblizavale.
ali on je preponosan , slabic i ima veliku mastu tako da od naseg pomirenja nema nista....umislio je stvari preko kojih ni ja ne bih presla... ali problem je u tome sto je to umisljeno a ne realno ...
ja kao jaka osoba znam kada me neko ili nesto potpuno unisti. to je bio on.... nikada necu moci preci preko ovoga. niti posebno vjerovati muskom rodu ...

pitanje skorpijama, da li trebam da nadjem nekoga ko je fin i zivjeti do kraja zivota tako, ili se nadati da postoji jos neko kao on i imati mogucnost da ostnem sama??
kako bi vi utjesili svoje srce da ste na mom mjestu?

ti si moja zemljakinja.i ja sam posle veze od 3 godine,zavrsila isto.i on je slabic,kukavica.Boji se moje ljubavi.boli,,boli.pa ce da prodje.Mozda te ceka nesto mnogo bolje u zivotu.Ja pisem o bolu,o osjecanjima,pa mi bude lakse. Diskutabilno je sta ti podrazumjevas pod fin?

pretpostavljam da si popustala i na onim stvarim za koje si mislila da nikad neces.Mislila si da je
u tebi problem?Trudila se ugoditi,a pri tom patila.Mnogo si jaca nego sto mislis,sacekaj samo da gorcina istekne,pa ces da progledas.

pod fin mislim da je neko dobar i da me voli ali da ja nisam toliko zaljubljena u njega...
znas da mozes da nekoga volis kao "prijatelja" ili kao dragu osobu i sa njim provedes zivot ali to nije to , odnosno nije to ova prava ljubav sto je vec jednom bila......

a kako znam da je ovo bila prava ljubav. eh pa zato sto sam mislila da sam volila prije jako jednog momka. ustvari volila sam ga ja definitivno ali ni priblizno jako kao ovoga. znas kako kazu ljudi: kad ces znati kada je prava ljubav ? kada je osjetis. tada nema pitanja da li je ili nije. to jednostavno znas.
zeljela sam promijeniti sve na svijetu , mogla sam ratovati sa planetama , narodima, unistiti ili osvojiti svemir zbog ljubavi prema njemu.......

Nego.... Imam pitanje za nase drage Skorpione (mislim na muske Skorpije)
Dragi moji... Koliko vam prija da vas neko mazi/pazi? Koliko vam prija da vam neko javno pokazuje da mu je stalo do vas? Koliko ste romanticni? ... To bi volela da znam.....

trebas biti ogrinalna , ne kopirati nikoga, niti sta... nemoj biti glasna. npr da trcis po gradu i govoris koliko ga volis... hehe
romanticnost uz sexipil...tiho... "on je samo tvoj" fazon. a ako zelis drugima govoriti neka to bude u normalnoj prici kada njega nema pa neka to sazna od drugih....
nadam se da razumijes sta govorim... romanticni su ali i moras da znas nacin.

po meni odgovara ova recenica tom magnetizmu koji trebas imati "black magic woman"...
sa akcentom na "zena" , a ne luckasta djevojcica...
sretno i uzivaj u svojoj skorpiji !!!! ;)

Hvala Misstique....
Daleko sam ja od devojcice ;) imam 35+ ;)
... Ali opet nisam dobila odgovor.... Koliko im prija da su mazeni i pazeni.....
Kopka me... da li da nastavim da mazim i pazim ... ili da malo i kuliram pa da to malo i pozeli ;)
vruce - hladno...

molim skorpije da pisu o ovome svoja misljenja.... pogotovo one skorpije koje imaju slomljena srca, jer ce znati kako se osjecam...

bila sam u dugoj vezi sa momkom . zivjeli smo skupa 2 godine i to je sve bilo kao brak. cekalo se na to . voljeli smo se i previshe...
ja barem najiskrenije sam volila i voljeti cu ga do kraja zvota. to jednostavno znam. mislim da je dovoljan opis da sam htijela da imam djecu sa njim. ostavio me je zbog gluposti. sve velike stvari su nam savresno isle i sve su nas vishe zblizavale.
ali on je preponosan , slabic i ima veliku mastu tako da od naseg pomirenja nema nista....umislio je stvari preko kojih ni ja ne bih presla... ali problem je u tome sto je to umisljeno a ne realno ...
ja kao jaka osoba znam kada me neko ili nesto potpuno unisti. to je bio on.... nikada necu moci preci preko ovoga. niti posebno vjerovati muskom rodu ...

pitanje skorpijama, da li trebam da nadjem nekoga ko je fin i zivjeti do kraja zivota tako, ili se nadati da postoji jos neko kao on i imati mogucnost da ostnem sama??
kako bi vi utjesili svoje srce da ste na mom mjestu?

Ovo se meni dogodilo..Samo što smo mi živeli zajedno godinu dana...
Posle prekida ( koji je bio dosta ružani bez adekvatnog razloga ) bila sam u šoku.
Bila sam u stanju da uradim nemoguće stvari zbog nas, mislila sam da je to koliko ja volim sasvim dovoljno da prevaziđemo sve probleme.Prelazila preko neverovatnih gluposti ( stidim se i kad se setim koliki je bio moj prag tolerancije )....
Posle svega toga, postavila sam sebi pitanje...Zašto? I šta to tebi treba on da uradi da bi prestala da ga voliš?
Nisam prestala da ga volim...ali sam sada u vezi sa Vodolijom.
Nema one strasti, nema one neverovatne ljubavi zbog koje sve puca ( bar ne sa moje strane ), ali sam nekako mirna..Opuštena.Verujem mu. Nekako smo više prijatelji koji o svemu mogu da razovaraju...
Ne znam da li je ovo dobro ili nije...
Znam da mogu više da volim. Znam da mogu više dam. Ali sam sada mnogo opreznija.

Ovo se meni dogodilo..Samo što smo mi živeli zajedno godinu dana...
Posle prekida ( koji je bio dosta ružani bez adekvatnog razloga ) bila sam u šoku.
Bila sam u stanju da uradim nemoguće stvari zbog nas, mislila sam da je to koliko ja volim sasvim dovoljno da prevaziđemo sve probleme.Prelazila preko neverovatnih gluposti ( stidim se i kad se setim koliki je bio moj prag tolerancije )....
Posle svega toga, postavila sam sebi pitanje...Zašto? I šta to tebi treba on da uradi da bi prestala da ga voliš?
Nisam prestala da ga volim...ali sam sada u vezi sa Vodolijom.
Nema one strasti, nema one neverovatne ljubavi zbog koje sve puca ( bar ne sa moje strane ), ali sam nekako mirna..Opuštena.Verujem mu. Nekako smo više prijatelji koji o svemu mogu da razovaraju...
Ne znam da li je ovo dobro ili nije...
Znam da mogu više da volim. Znam da mogu više dam. Ali sam sada mnogo opreznija.

da li se ti miris sa tim da tako zivis? ja znam da vjerovatno cu morati isto tako zivjeti ali me ubija to saznanje.... znam da mogu da volim jako , i to jednostavno zelim....

da li se ti miris sa tim da tako zivis? ja znam da vjerovatno cu morati isto tako zivjeti ali me ubija to saznanje.... znam da mogu da volim jako , i to jednostavno zelim....

Ne znam šta da ti odgovorim. Evo razmišljam već 15 minuta...:oops:
Ja ne mogu da ti kažem da sam zadovoljna i srećna, jer nisam. Ali se više ne cimam onoliko koliko sam se cimala. I ne dajem sebe onoliko koliko sam davala..
Izađemo, šetamo, razgovaramo...Nema tu velikih emocija.
Grozno zvuči, znam, ali bio mi je potreban neko samo da mi skrene misli u nekom drugom pravcu...
Možda ću i uspeti jednog dana da ponovo volim onako kako sam volela Njega...
Tešim se da je ovo ipak relativno kratko vreme, mi smo raskinuli pre samo mesec i po dana...
Ne znam..
Izvini, znam da ti nisam od neke pomoći..ali sam skroz iskrena..

upravo se toga bojim ... da ne moram postati robot bez osjecaja.
imam i ja momka nekog. fino nam je , npr... strast je luda mada nismo otisli daleko. ostalo je sve tako prazno mada bi trebalo da bude dobro. ali ja sma sigurna da je to do mene jer je moju srce toliko zeznuto i ne mogu da osjecam sada nista vishe osim monotonije osjecaja...
zao mi je ovog lika sto sam ja ovakva, ali mislim da bi mogla ostati sa njim jer je skroz ok lik. ako bude uspijeo da mi probudi osjecaje bice puno bolje.
ali takodjer u drugom pogledu ne zelim da osjecam ono sto sam osjecala jer je ova bol prevelika...
ma bas ne mogu da budem pametna i da skotnam sta je bolje.... ostati ovakav ili opet ici na rizik... huh ...
hej pored svega, zao mi je sto si prezivjela ono sto sam i ja. to ne bi pozeljela nikome da se desi. sta drugo da ti kazem osim budi jaka i misli samo na sebe u ovim trenutcima.
ipak skorpija si i vjerovatno mozes svakog trena imati nekoga pored sebe. ;)
znam da nije to isto ali ... ipak.

najteza je borba tvog srca i glave... ( kao i moj rat sto vodim vec 3 mjseca)

Hvala Misstique....
Daleko sam ja od devojcice ;) imam 35+ ;)
... Ali opet nisam dobila odgovor.... Koliko im prija da su mazeni i pazeni.....
Kopka me... da li da nastavim da mazim i pazim ... ili da malo i kuliram pa da to malo i pozeli ;)
vruce - hladno...

pa moram ti reci da moras biti takticna oko toga. malo ga mazi i pazi da se ne ohladi , ali nekada mu dopusti da on tebe potrazi i da te mazi i pazi. znaci nista previshe, to gusi.
kako da ti jos kazem osim igraj igrice toplo hladno ... ali to hladno nije bas prehladno. npr ne javljas mu se cijeli dan pa kada on zovne ili nesto onda ti kazes da si imala posla preko glave. i onda mu medis, mazis itd...

Rizikujte,ne budite s nekim samo zato sto je ok.Time cinite grijeh i prema sebi i prema toj drugoj osobi.Bol razara sve vase kule i gradove,ali vas i vraca na pravi put.On je privilegija visih dusa,i moze nas uciniti besmrtnim.Tu lezi snaga nasa.
Niko nam nije kriv sto smo ostale u vezi,iako smo duboko u sebi osjecale da nedostaje nesto.
Nedostajala nam je snaga da prekinemo.Kada bol mine,sve ce dobiti neku novu novu dimenziju.
Dimenziju slobode,da budemo ono sto jesmo,a ne ono sto mislimo da trebamo.

Back