Skorpion fun club

HEMI 426:
Vec sam osetio poguban uticaj planeta, zato te i pitam...Napravio sam neka sranja, koja zaista nisam morao a da sam bio malo strpljiviji i proracunatiji, mozda bi te stvari okrenuo na sasvim drugu stranu ( to su te lose procene )...E sad, kad ce da to bude gotovo, da tempiram... :wink:

Ajde, evo oprosticu ti sto si me prevario................ ;)
Samo, sledeci put pazi sta radis :P

Gde si bre Zana aaaa vidim opkolili te ovi škorpioni odmah tztztztz a evo ga i od mene jedan kiss
1988.gif
.

HEMI 426:
Vec sam osetio poguban uticaj planeta, zato te i pitam...Napravio sam neka sranja, koja zaista nisam morao a da sam bio malo strpljiviji i proracunatiji, mozda bi te stvari okrenuo na sasvim drugu stranu ( to su te lose procene )...E sad, kad ce da to bude gotovo, da tempiram... :wink:

Eh,ko radi taj i gresi.Ili,posle ``banja,nema kajanja,kako bi verovatno postovao nas wasp.Ako te jos nesto interesuje,ti pravo na pp.........
Saosecam se sa Skorpijama,posto su u ovom znaku,rodjeni moji najrodjeniji...... :lol: :lol: :lol: :lol:

Zana:
Mmmmmm volim i ja igrice s njima....
Godinama unazad sam u njihovim rukama i ne zelim to da menjam ;)
Kapiramo se skroz ;)

drago mi je sto ima istomisljenica :wink:
mada,ja sam vise bila ``bena u mozak sa njihove strane,nego tamo gde treba,al` i to je neka vrsta sexa. :lol:
vremena ima,jos cemo se "cerati" :wink: :lol:

Back