malla-malla
Zainteresovan član
- Poruka
- 401
Ti si tipična škorpija da tipičniju ne možeš ni izmisliti. školski primjerak :wink:W.A.S.P.:Zezam se bre malo, sta se odma primas ... c c c
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si tipična škorpija da tipičniju ne možeš ni izmisliti. školski primjerak :wink:W.A.S.P.:Zezam se bre malo, sta se odma primas ... c c c
Da, to su rekli i svi koji me znaju licno ...malla-malla:Ti si tipična škorpija da tipičniju ne možeš ni izmisliti. školski primjerak :wink:
imaš o vaš malo uvrnuti smisao za humorW.A.S.P.:Da, to su rekli i svi koji me znaju licno ...
dcd:zana sada ce nova godina pa slavi radi jos malo ionako stvarno kasnis i oduzecu ti taj KOOOOOOOOOOMMMMPPPPPIIIIJJJJJJJUUUUUUUTTTEERRRRRRR pa se onda ljubi do besvesti a sada mi donesi to sto si trebala vec odavno!!!!!!!!!!!!!!!!!OOOOOODDDDDDDDDMMMMMMMAAAAAHHHHH
mrs depp:kako zavesti škorpiju-mušku? i to da je zavede jedan bik-ženski,naravno![]()
W.A.S.P.:Pa gde si bre ti zano, nema te nigde, ne javljas se, ja i buflon se zabrinusmo za tebe ...
nir-vana:ja sam škorpija iznutra.......spolja lav-ica
i ja , dobio sam bronhitis ...HEMI 426:sta vas dvojica ste se zabrinuli... ja sam se RAZBOLEO ( zaista ) od brige!
medjutim, sad kad vidim nezna zanina slova, koja su uvek lepsa i zenstvenija od drugih, temperattura polako pocinje da pada.... :wink:
Hm ... iznutra ili unutra ???nir-vana:ja sam škorpija iznutra.......spolja lav-ica
nir-vana:o da....to samo tako izgleda....a unutrašnja borba se stalno vodi
W.A.S.P.:koja crna gramatika, ja mislim na nesto drugo![]()