Skorpion fun club

W.A.S.P.:
e ljudi sad smo presli trocifren broj strana, ovo zahteva slavlje

ZURKA?
f015.gif

mmmm muzika, alkohol, blud........ JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII..............
a084.gif
a084.gif
a084.gif
a084.gif
a084.gif

HEMI 426:
jel moze ovako.... ja se "udam" da bu kupio onaj gliser i corvettu a tebe volim?
( uklapa se u dil " ti se cuvaj - ja se usavrsavam" ) :wink: :lol: :lol: :lol:

Sa ovim zadnjim si se iscupao ("a tebe volim")
a086.gif

Moze, duso.... Ako ces i mene da vozas u gliseru i corvetti.... I jos sto-sta da radimo na gliseru i u corvetti
a115.gif

P.S. (samo ga posmatram koliko je opasan i premazan.....)
a086.gif

zana sada ce nova godina pa slavi radi jos malo ionako stvarno kasnis i oduzecu ti taj KOOOOOOOOOOMMMMPPPPPIIIIJJJJJJJUUUUUUUTTTEERRRRRRR pa se onda ljubi do besvesti a sada mi donesi to sto si trebala vec odavno!!!!!!!!!!!!!!!!!OOOOOODDDDDDDDDMMMMMMMAAAAAHHHHH

W.A.S.P.:
Da slazu se ... al kad se ta ista racica malo profufi kao u slucaju moje bivse muskom skorpionu proradi ubilacki nagon i pije ko stoka kako ne bi pobio sve oko sebe ...
i moj zadnji škorpion je malo vrcno odkad smo prekinili. Valjda se dobro slažemo, ali škorpioni su gadni kad ih povrjediš. i to stvarno gadni...Ja kod njih ne volim njihov pesimizam koji obavezno i mene povuče u mračne misli

malla-malla:
i moj zadnji škorpion je malo vrcno odkad smo prekinili. Valjda se dobro slažemo, ali škorpioni su gadni kad ih povrjediš. i to stvarno gadni...Ja kod njih ne volim njihov pesimizam koji obavezno i mene povuče u mračne misli
Skorpije nisku pesimisti vec na sve stvari gledaju realno odnosno razumno (bar ja) a to se lako moze pomesati sa pesimizmom

Back