W.A.S.P.
Poznat
- Poruka
- 9.005
e ljudi sad smo presli trocifren broj strana, ovo zahteva slavlje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
W.A.S.P.:e ljudi sad smo presli trocifren broj strana, ovo zahteva slavlje
HEMI 426:moras, moras....
a i od jackia nema neke opasnosti.... :wink:
W.A.S.P.:e ljudi sad smo presli trocifren broj strana, ovo zahteva slavlje
Zana:Sreco, zar smem i da pomislim da se ne cuvam?????
Zaprosicu te i treci put ako treba![]()
![]()
to se neko privalio sa strane, nema veze, lepa ti kapicazelenooka:![]()
Hemi, Zana, Zelenooka, W.A.S.P., Jacques, Mirada... Ovog zelenog ne poznajem.![]()
HEMI 426:jel moze ovako.... ja se "udam" da bu kupio onaj gliser i corvettu a tebe volim?
( uklapa se u dil " ti se cuvaj - ja se usavrsavam" ) :wink:![]()
![]()
![]()
zelenooka:![]()
Hemi, Zana, Zelenooka, W.A.S.P., Jacques, Mirada... Ovog zelenog ne poznajem.![]()
A ja mislila da se žne rakovi savršeno slažu sa muškarcima škorpionima, barem tako piše u svim horoskopima koje sam ja pročitala. Ja sam rak i bila sam sa 2 škorpiona...W.A.S.P.:Mali savet za kolege skorpione: Bez'te od racica ko djavo od krsta inace ce te da prodjete kao ja
i moj zadnji škorpion je malo vrcno odkad smo prekinili. Valjda se dobro slažemo, ali škorpioni su gadni kad ih povrjediš. i to stvarno gadni...Ja kod njih ne volim njihov pesimizam koji obavezno i mene povuče u mračne misliW.A.S.P.:Da slazu se ... al kad se ta ista racica malo profufi kao u slucaju moje bivse muskom skorpionu proradi ubilacki nagon i pije ko stoka kako ne bi pobio sve oko sebe ...
Skorpije nisku pesimisti vec na sve stvari gledaju realno odnosno razumno (bar ja) a to se lako moze pomesati sa pesimizmommalla-malla:i moj zadnji škorpion je malo vrcno odkad smo prekinili. Valjda se dobro slažemo, ali škorpioni su gadni kad ih povrjediš. i to stvarno gadni...Ja kod njih ne volim njihov pesimizam koji obavezno i mene povuče u mračne misli
moguće da je i to, ne znam mene uvijek u crnjače. ovaj moj je o 90% ljudi u gradu imao loše mišljenje. Koliko je to realno? ne znamW.A.S.P.:Skorpije nisku pesimisti vec na sve stvari gledaju realno odnosno razumno (bar ja) a to se lako moze pomesati sa pesimizmom