Skorpion fun club

W.A.S.P.:
Ja bi slavio al sam se preladio pa ne mogu :(
4.gif
Ozdravi brzo pa da se i ti pridruzis slavlju!

ukratko kako ja widim shkorpiju:) :
Osoba koja uwek i bez obzira na posledice, bez ijedne zelje da postigne kompromis, uwek gowori istinu.Kasnije oseti malo grize sawesti za rane koje njene izjawe prouzrokuju, ali ako mislite da wam se istina ne bi mogla dopasti, nemojte je ni pitati.:roll:

Shkorpija ne priznaje slabost, jer ne postoji razlog iz kog ce se one powuci iz borbe, a kamo li zaplakati.Mushkarce chita kao otworenu knjigu.One su rodjeni psoholozi i intuicijom weoma lako i tachno procene swe u nihowom okruzenju.U stanju je da iz swega izwuche maximum, i ako oseti potrebu da se transformishe iz nekih razloga ona ce to
sigurno i uchiniti. :twisted::twisted::twisted:

Mrzelo me je dalje da pishem. . .
Ajde sad malo neka neko drugi nastawi:)

"Skorpija ne moze lako da uspostavi neki licniji odnos, jer je slona da bude stroga i vrlo nezgodna. Sposobna i jaka, veoma tesko oprasta slabosti drugim ljudima i neumoljivo je stroga kada su u pitanju principi. Zena Skorpija ce suvise cesto biti vezana, na svoju stetu, za nekog slabijeg muskarca, koji ce probuditi najgore u njoj, ali ce smatrati da je to ipak bolje nego da ne bude ni sa kim. Uprkos snazi njene licnosti, ovo je jednostavna zena, strasna, senzualna i sposobna za veliku ljubav. Medjutim ove kvalitete ona ne pokazuje svakom, vec samo onima koji su zadobili njenu ljubav i postovanje otkriva svoju nezniju i osecajniju stranu. "

draganas06:
"Skorpija ne moze lako da uspostavi neki licniji odnos, jer je slona da bude stroga i vrlo nezgodna. Sposobna i jaka, veoma tesko oprasta slabosti drugim ljudima i neumoljivo je stroga kada su u pitanju principi. Zena Skorpija ce suvise cesto biti vezana, na svoju stetu, za nekog slabijeg muskarca, koji ce probuditi najgore u njoj, ali ce smatrati da je to ipak bolje nego da ne bude ni sa kim. Uprkos snazi njene licnosti, ovo je jednostavna zena, strasna, senzualna i sposobna za veliku ljubav. Medjutim ove kvalitete ona ne pokazuje svakom, vec samo onima koji su zadobili njenu ljubav i postovanje otkriva svoju nezniju i osecajniju stranu. "
agree:p

draganas06:
Apsolutno se slazem. Skroz se uklapam u profil.
5.gif

Back