LPcrazy_girl
Zainteresovan član
- Poruka
- 187
W.A.S.P.:Ja bi slavio al sam se preladio pa ne mogu![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
W.A.S.P.:Ja bi slavio al sam se preladio pa ne mogu![]()
hehe...ja ozdravio,hvala za lepu zelju.......P.S.Sladak ti avatarLPcrazy_girl:Ozdravi brzo pa da se i ti pridruzis slavlju!![]()
W.A.S.P.:hehe...ja ozdravio,hvala za lepu zelju.......P.S.Sladak ti avatar
:
agreedraganas06:"Skorpija ne moze lako da uspostavi neki licniji odnos, jer je slona da bude stroga i vrlo nezgodna. Sposobna i jaka, veoma tesko oprasta slabosti drugim ljudima i neumoljivo je stroga kada su u pitanju principi. Zena Skorpija ce suvise cesto biti vezana, na svoju stetu, za nekog slabijeg muskarca, koji ce probuditi najgore u njoj, ali ce smatrati da je to ipak bolje nego da ne bude ni sa kim. Uprkos snazi njene licnosti, ovo je jednostavna zena, strasna, senzualna i sposobna za veliku ljubav. Medjutim ove kvalitete ona ne pokazuje svakom, vec samo onima koji su zadobili njenu ljubav i postovanje otkriva svoju nezniju i osecajniju stranu. "

Apsolutno se slazem. Skroz se uklapam u profil.draganas06:"Skorpija ne moze lako da uspostavi neki licniji odnos, jer je slona da bude stroga i vrlo nezgodna. Sposobna i jaka, veoma tesko oprasta slabosti drugim ljudima i neumoljivo je stroga kada su u pitanju principi. Zena Skorpija ce suvise cesto biti vezana, na svoju stetu, za nekog slabijeg muskarca, koji ce probuditi najgore u njoj, ali ce smatrati da je to ipak bolje nego da ne bude ni sa kim. Uprkos snazi njene licnosti, ovo je jednostavna zena, strasna, senzualna i sposobna za veliku ljubav. Medjutim ove kvalitete ona ne pokazuje svakom, vec samo onima koji su zadobili njenu ljubav i postovanje otkriva svoju nezniju i osecajniju stranu. "
HEMI 426:o apsolutnoj dominaciji nad ostalim znakovima, magnetnoj privlacnosti koju zene osecaju prema nama i direktnoj inteligentnoj nadmoci koju posedujemo.....
pocnimo od ovoga.... :wink:

Nestasna Ameba:upala pluca, al nece jos dugo[/QUOTE
Virusna ili bakterijska? ;-)