Antea
Početnik
- Poruka
- 35
vidin ima nas puno ovdi,drago mi je ;-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne brini, komšo, ne trebaju meni viza i pasoš za Bačku, imam ja i te krvi, doduše po ženskoj liniji, tako da sam ja i tu dobro došlaHEMI 426:cekaj, cekaj, sta si radila na mojoj strani dunava, jel imas vazecu vizu za prelazak na teritoriju limana ( ako nemas da ti sredim )![]()
![]()
![]()
![]()
Sritan rođendan! :-Dzelenooka:Škorpijice,
kada vam je rođendan?
Meni 27.10.
OOoooo, prvi Skorpionski rodjendan! Nek ti je srecan i prilican!!!zelenooka:Škorpijice,
kada vam je rođendan?
Meni 27.10.
.................... srecan rodjendan...................zelenooka:HVALA!! :-D
I da pozelim srecan rodjendan svim skorpijama, a narocito onima rodjenim na danasnji dan!! :-D

Srecan vam rodjendan, ali vas se ne plasim....... sta vam to znaci???HEMI 426:Vrlo srecan rodjendan....
a ko se plasi skorpija....svi.... 8)
HEMI 426:necu da vidim da ovako jaka tema pada na dno..... :wink:
pozdrav svim skorpijama i onima koji ih vole, postuju i koji ih se plase.....od 26.10 krece godina skorpije a to znaci da ce mo sledecih 365 dana da intezivno pravimo pizdarije.....![]()

Ako misli da je godina Skorpija zato sto je Jupiter pre par nedelja izasao iz sazvezdja Vage i pokucao Skorpionima na vrata...onda je odgovor Vagina.Jovcica:Godina skorpija?? A koja (cija) je bila prosla godina?![]()
Pozdrav svima,a skorpijama SRETAN RODJENDAN!! Ja sam rodjena 05.11.a posebno volim skorpije rodjene 31.10.

HEMI 426:sad nas ima dosta, kad je ova tema zapoceta, bilo nas je samo par...medjutim, svi su "obicne" skorpije, jedino sam ja 2pla :wink:
HEMI 426:Vrlo srecan rodjendan....
a ko se plasi skorpija....svi.... 8)
Zana:Skorpioncica nema... Luduju negde..... :wink: