Anđa
Aktivan član
- Poruka
- 1.027
Uh, amzi je neka škorpionka opasno slomila srce. hihihi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uh, amzi je neka škorpionka opasno slomila srce. hihihi
Hvala
samo sam ja Sarajka.![]()
Jos gore zivim sa njom.![]()
Jel???? Pa nisam vas do sada sretao na forumu.
Dobrodosli u klub
evo dokaza ti ovo moje odlicno slaganje skorpiona i ribica.
Pa jeste sve je tako u pocetku divno i slatkorecivo i taman kad pomislis da lepse ne moze biti ono krene agonija.I ceo zivot sve u krug ista prica a drugi ljudi.Pa dokle vise majku mu?![]()
I ja bi drugacije al priroda tako udesila.Dobro nisu bas uvek skorpije ima tu i drugih al one me izludjuju do bola.Detalje sam opisao na prethodnoj strani.Jako su komplikovani i teski za zivot.Jos pod istim krovom nista gore nema.Da poludis.![]()
Mozda je i to da ja skrivam svoje emocije zbog toga sto bi h zeleo da stvari krenu u dobrom smeru da se nadje neki kompromis pa da nekako sve bude dobro.Ali kako ako je neko jako sebican i misli samo na sebe i svoje prohteve i zelje.Kada neko zivi u zajdnici ne moze da smatra da je onaj drugi duh koji se tu samo vrti nego je ziva osoba sa svojim plusevima i minusevima.A ti se prema njemu ponasas kao da ti je licni rob i sluga.Ocu ja da ucinim nije meni tesko, ali kad stvari predju granicu pa se to pretvori u klasicno iskoriscavanje onda ludosti nema kraja.I tako jedamput pa progledas kroz prste, pa drugi put pa opet isto, pa treci, cetvrti, peti i na kraju poludis i nema tu vise kontrole.Ili ces da se smiris ili letis napolje i stavljam tacku na ovu ludnicu.I onda krenu kazneeeeePa nece da razgovara nekoliko dana, pa da se javlja na mobilni, pa spusta slusalicu cim cuje glas, pa se preseli da spava kod drugarice, ili ja nekoliko noci zavrsim na kaucu sa ukocenim vratom ujutru o sexu da ne pricam toga nema po pola meseca i duze jednom reciju opsti haos
Molim??????? Koliko znam meni nigde na celu ne pise "Idiot za dozivotno izivljavanje i maltretiranje" tako da necu to da trpim.Ako ti se nesto ne svidja ili ne zelis da se sa njim slozis lepo se pokupis i odes.Kako si dosao tako i odes vrata su na starom mestu.E al da bar malo slusate sta imaju da vam kazu drugi ljudi, da bar hocete da uvazite njihovo misljenje i niste toliko tvrdoglavi do te mere da to postaje nepodnosljivo pa da vam covek i oprosti sve gluposti koje pravite.Ali ovo je katastrofa velika katastrofa.Bojim se da mi je svega dosta i da sam na kraju zivaca u najskorije vreme cu staviti tacku na sve ovako vise ne ide.Pa neka ide neka nadje neku drugu budalu za maltretiranje meni je svega dosta.![]()
Skrivanje emocija nikuda ne vodi. Direktan pristup je uvijek najbolji. Sve karte na sto!
Vjeruj mi na kompromis ce pristati jedino ako je ubijedis da je ustvari ona to tako zeli, ne da djeluje kao kompromis. Maher moras biti sa zenama, pogotovo ako su komplikovane prirode.
Svako voli da mu neko udovoljava,a ti time sto si udovoljio svaki put...nekako u naviku preslo, zar ne? I sad ako ne udovoljis, ljuta?
Nesto se meni cini, da ti ne zelis da stavis "tacku", najradije bi se vratio na onaj lijepi pocetak...vjeruj mi i ona bi to najradije. Koliko je tebi mucno, i njoj je sigurno. Skoprionke izvana djeluju poprilicno hladno, ali nije bas tako. Dobro, vjerujem da ona pomalo uziva da te muci...
To za sex, pa jednostavno uzmes sta zelis, vjerujem da ce joj se i to svidjeti. Voli i da je dominantna, ali vjerujem da bi joj se i svidjelo ovako.
Ne mora da je uvijek po njenom, ali ona to mora da shvati! Trenutno prolazilo joj je sve da bude kako ona zeli... sad dokazi da se i ti pitas jos vise. Svaki karakter se da obuzdati.
Daj joj do znanja da ne ide vise ovako, nemoj da se kuhas.![]()
Ma ne mogu vise umoran sam od svega ovo je prevrsilo svaku meru bolje to odjedamput preseci nego se tako vucarati i stalno patiti.Ako neces da se prilagodis jednostavno idi.
Ti znas najboljeali da znas da ce ti se svaka zena tako ponasati, ako joj dopsutis.
![]()
A???????
Pa sta treba da izigravam nekog strogog policajca u kuci?
E pa vidis shvatio sam zapravo posle svega da izgleda njoj do mene uopste nije ni stalo nego je njoj mozda nesto drugo u prvom planu a ja mu dodje kao kolateralna steta.Bar sve ovo na mene ostavlja takav utisak.Mozda tu ima neke privlacnosti ali svakako ljubavi ni gram.![]()
Mozda te voli na cudan nacin?
Sam si rekao da skrivas svoja osjecanja, mozda i ona to isto radi.
Mozda i grijesim, ne znam.
Mogu ti reci sa su Skopionke, predane u vezi, ali su jos pazljivije, pogotovo ako je imala neko lose iskustvo.
Lijepo popricajte![]()
To mi jedino i preostaje ali kako ce se zavrsiti Boga pitaj.
Bit ce to sve kako treba, samo potrefi pravi trenutak.![]()
Jedino da gledam u pasulj![]()
Moli se Bogu.
Fakat, sve zavisi u kakvom je raspolozenju uhvatis, a vjerujem da si to i sam shvatio.
zezam se i ja malo![]()
Haj sad fino dotjeraj se, i zovi je da se vidite.![]()
Mislis da je sad ipak pravi trenutak.A mozda da organizujemo neku vecericu (mada sto ja skuvam to ni svinje nebi mogle da pojeduali za pomirenje sve) za vikend onako romantika uz svece i cvece.
![]()
Vidim ja vec si ti to lijepo isplanirao... potrudi se da bude ukusnonadi neki recept sto ne mozes pogrijesiti pri pripremi, ili nadi nekoga da ti nesto spremi.
Nadam se da ovu varijantu nisi prije primjenjivao?![]()