HEMI 426
Poznat
- Poruka
- 9.436
znas kako..... ti se cuvaj za mene a ja cu da se "usavrsavam" za tebe.... :wink: 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kazu da postoje dva tipa skorpije a to su Skorpija i Guster .Jos kazu da se ta dva tipa razlikuju po tome sto su jedni plave kose i decijeg osmeha a drugfi crni ozbiljni i uvek strogog izraza lica i retko kada se smeju jos kazu da se ne treba plasiti crnih skorpija jer one samo izgledaju opasne nego se trba plasiti plavih jer su stvarno opasne.sampita:E kad sam vec u vasem klubu da priupitam....
da li je tacno da su sve skorpije tj ili oni sto su podznaku skorpije imaju tamniju boju koseodnosno crnu kosu???
Glupo pitanje al ja sam to cula pa reko da proverim))
Uspavana Lepotica24:ludi ovo mi je prvi put na forumu da li ja u necemu gresim pa ne saljem poruke gde treba ili mene stvarno niko ne primecuje,
W.A.S.P.:Jel ovo zoologija ili astrologija?
da ljubomorni smo, kad nismo znaci da nas zivo zabole za toUspavana Lepotica24:sta mislite da li je tacno da su skorpije ljubomorne, a sta znaci kada nisu?
e onda sam ja GusterUspavana Lepotica24:kazu da postoje dva tipa skorpije a to su Skorpija i Guster .Jos kazu da se ta dva tipa razlikuju po tome sto su jedni plave kose i decijeg osmeha a drugfi crni ozbiljni i uvek strogog izraza lica i retko kada se smeju jos kazu da se ne treba plasiti crnih skorpija jer one samo izgledaju opasne nego se trba plasiti plavih jer su stvarno opasne.
Elvin:kakve veze ima boja kose?
ja sam do negde petnaeste godine bio plav, posle mi je kosa potamnela do smeđe...
inače sam tipična škorpija. bio i ostao![]()
za skorpije je vezano to da su ljubomorne poznajem neke skorpije koje vole a nisu ljubomorne ili to prikrivaju i nece da priznaju!!!!!!W.A.S.P.:da ljubomorni smo, kad nismo znaci da nas zivo zabole za to![]()