Skorpion fun club

Tako, a?
Ja da se cuvam, a ti da vezbas.... ;)
Baraboooooooo
a194.gif

Tipican skorpionski odgovor.... valjda vas zato toliko i volim....

sampita:
E kad sam vec u vasem klubu da priupitam....

da li je tacno da su sve skorpije tj ili oni sto su podznaku skorpije imaju tamniju boju kose;)odnosno crnu kosu???
Glupo pitanje al ja sam to cula pa reko da proverim;)))
kazu da postoje dva tipa skorpije a to su Skorpija i Guster .Jos kazu da se ta dva tipa razlikuju po tome sto su jedni plave kose i decijeg osmeha a drugfi crni ozbiljni i uvek strogog izraza lica i retko kada se smeju jos kazu da se ne treba plasiti crnih skorpija jer one samo izgledaju opasne nego se trba plasiti plavih jer su stvarno opasne.

jos bih dodala da postoje plutonci oni su bas ono najnize sto postoji kod skorpija,dok su gusteri plasljivi i kao neki tip izmedju plutonaca i orlova(visi tip skorpije) pa vremenom se mogu razviti u jedan od ta dva.treba se plasiti plutonaca.
a to za kosu ima raznih teorija,mada ja mislim da je tu ipak presudna genetika.

Uspavana Lepotica24:
kazu da postoje dva tipa skorpije a to su Skorpija i Guster .Jos kazu da se ta dva tipa razlikuju po tome sto su jedni plave kose i decijeg osmeha a drugfi crni ozbiljni i uvek strogog izraza lica i retko kada se smeju jos kazu da se ne treba plasiti crnih skorpija jer one samo izgledaju opasne nego se trba plasiti plavih jer su stvarno opasne.
e onda sam ja Guster :lol::lol:

Opet da vas malo analiziram ;)
Ovo je iz jedne knjigice o skorpionima koju sam kupila....

... Skorpioni su sposobni da vas zbune i to samo pogledom. Njihove oci na vas deluju kao da vas hipnotisu. Prodiru do vasih najskrivenijih misli, prodiru do vase duse....
... Kada vam se obracaju, Skorpioni su veoma upecatljivi. Njihov intelekt je svojevrstan...
... Koliko god da je Skorpionu tesko, nikada to nece pokazati na svom licu...
... Kod Skorpiona je sve skriveno, pa cak i osmeh. Verovatno je to bio samo trenutak kada ste na Skorpionu primetili osmeh. Izuzetno su retke prilike koje mozete nabrojati kada se Skorpion dugo i glasno smejao...
... Ako ste nekada culi da je neki Skorpion sebican, verujte da to nije istina...
... Oni su neustrasivi, ne beze od borbe i ne podnose neuspeh. Njihov unutrasnji mir je uvek prisutan i uvek stabilan...
... U ljubavi su to veoma strasne osobe. Novu ljubav ce uvek lako naci jer magnetski privlace suprotan pol, lako osvajaju. Njihova osecanja su duboka, zude za uzbudjenjima...
... Cuvajte se ovih muskaraca ako ste emotivna dusa kojoj su potrebne reci neznosti. Povremeno ce vas grejati, a onda ce vas hladiti, kao da u sebi imaju regulator. Ako ste i vi izuzetno strastveni, onda odrzavajte plamen i grejace vas vecno...
... On vas gleda pravo u oci i ne postoji osoba koja ce ostati ravnodusna...
... Skorpioni su senzualni tipovi muskaraca koji sve primaju ali malo ispoljavaju. Oni su emotivno jaki i strastveni. Sve zene koje su nekada volele nekog Skorpiona recice da je to bila prava ljubav (barem za njih). Skorpioni ostavljaju veliki trag, nek to bude za nauk onima koji ce ih tek voleti. Kroz ceo zivot, vracace vam osmeh na lice i lepo secanje kada god ih potrazite u svojim secanjima!...
... Svaka reakcija kod Skorpiona je strogo kontrolisana, pa cak i ljubavna...
... Imaju izuzetno visoke kriterijume u svemu, prijatelje biraju veoma oprezno...
... Pokusajte da razumete ovo slatko, ali nemoguce stvorenje. Pruzite mu ljubav nezno i takticno, primetice je cak i kada vam se cini suprotno. Jednog dana kada ostanete bez snage da nastavite, u potrazi za kljucem njegovog srca, pruzice vam ga sam. Postace nezan, razuman. Postace princ iz bajke o kojem se sanja...
... Muskarci Skorpioni su sanjari i idealisti koji imaju zivotni cilj, a to je potraga za idealnom partnerkom. Problem je izuzetno veliki, jer oni uopste nemaju poverenja u zene...
... Skorpioni reaguju na fizicku privlacnost...
... Pruzace vam zastitu uvek, cak i kada niste zajedno...
... Izuzetni ljubavnici koji stvarno uzivaju u svemu sto ljubav odnosi...
... Sve sto je do sada napisano kao kao lep i skladan odnos vazi, ali tek onda kada se uvere da su voljene. Tada postaju blage i nezne...
Voli vas vasa Zana
a194.gif

Back