Skorpija podznak Vodolija ( ja )

Jok crna, naglasena vodolija zna da, da pomalo "plastican" izgled, platinasto plavu kosu. Ti imas vodoliju u podznaku a saturn i uran(vladari vodolije) su u jedanaestoj kuci, koja prirodno pripada vodoliji :). Meni je venera u vodoliji u 11 kuci i obozavam ultra svetlu kosu!
Verovatno da si lepa i harizmaticna zbog konjukcije sunca, venere i plutona.
Mogla bi da radis nesto sa decom...trenutno nemam vise vremena da analiziram, mozda neko bude bio voljan da nastavi.

Hvala Hetfield :)
Danas sam se malo raspitivala online i rekla je jedna devojka da plava kosa mozda dolazi od Jupitera u Lavu,a dosta prve kuce mi je u Ribama.
Kazu da sam harizmaticna,da, intenzivna sam dosta, ne razumem se puno u horoskope ali ponekad ne osecam tu svoju vodolijsku stranu mozda onoliko koliko bih trebala. Volim drustvo,slobodu svoju jako,ne trpim da mi iko popuje ili prica sta da radim,na to sam alergicna, ali nisam bas nonsalantna sto se mojih emocija tice,a to sam citala da se Vodolijama pripisuje,da su hladniji,da nisu bas ozbiljni kad su osecanja u pitanju,a ja sam daleko od toga.

sto se kose tice,opet,kosa mi je jedan od aduta,i drago mi je da ima jos neko ko voli takvu kosu. Jeste plastican izgled delom,jedino sto ja ne volim da nosim rozo i vesele boje, uglavnom samo crnu.

Poslednja izmena:
Sto se tice tog jupitera, on bude u jednom znaku po godinu dana tako da to bas nema toliko veze, osim ako ti nije vladar ascendenta(podznaka) sto kod tebe nije slucaj.
Za nas izgled, i kako se predstavljamo svetu gledamo podznak i polozaj njegovih vladara, a posto su tebi oni polozeni u jarcu jasno je da volis da nosis crnu(jarac vlada crnom bojom).
Opet, taj jarac ti sigurno daje i neku dozu ozbiljnosti.

Hm,mozda ali, skoro pa cela prva kuca mi je u Ribama,i znam cesto da delujem drugima kao Riba,pa mislim da bi se i Jupiter mogao uzeti kao bitan za mene u odredjenom delu.
Sto se crnine tice,citala sam da skorpije vole jako crno da nose. Sto se ozbiljnosti tice,o da, nisam toliko leprsava kao sto deluju neke Vodolije,odnosno jesam na prvi pogled ali kad me neko bolje upozna shvati da nisam toliko nonsalantna kako mozda delujem. Jako sam emotivna,i jako ozbiljno shvatam emocije,iako se to na prvi pogled ne vidi.

Pa da, emotivna si zbog Meseca u Raku,...Vladar vodolije u 11.kuci u jarcu, jeste kuca vodolije ali jarac daje dozu ozbiljnosti i ne preveliku opustenost i energiju koju vodolija ima....i jos u opoziciji sa mesecom, jesi emotivna ali verovatno i da imas jak karakter?
Verovatno volis da si u centru paznje, da budes u pravu stalno....

Back