Skorpija podznak lav.

2eb7215.gif

29gkadf.jpg

11ihdz5.jpg

Mislim da mu je Asc u Devici. Merkur mu ima opoziciju sa svim retro planetama u Biku. To bi mu taman postavilo upravo planete koje su ga najviše proslavile tik uz MC, što ima sav smisao.

Sa Marsom u Raku u 12 kući on svoj rad nikada ne bi pokazivao u javnosti, plašio bi se istog i smatrao da gubi vreme. Vrlo brzo bi odustao od toga.

MC Bik jednostavno viče ''KUBIZAM''.

Postavljene slike nalažu SUNCE UBIJA URANA, a to vidi Škorpija kroz svoju MC u Biku. Eto ga jedan astro kubizam, ha!

Енио Мориконе - Шкорпија/Лав, Месец у Шкорпији, Меркур у Ваги, Венера у Стрелцу, Марс у Раку

Ja sam ostao paf kada sam čuo da mu je prvi dodeljen oskar za njegovo bogato stvaralštvo, upravo onaj iz 2016. :eek:
Cela ona pompa za Leom, zbog koje sam hteo da ovom opet izmakne precenjeni i uveliko umetnički obesmišljen kipić (iako nemam ništa protiv Lea, šta više, smatram ga odličnim glumcem, koji je doduše zagrizao za tu nagradu, pa su se ređale šanse kroz blockbasterske, pretenciozne "bait" uloge, koje je, opet, dobro odigrao), toliko je smarala i stavila u drugi plan ovu veliku nepravdu Akademije prema jednom od vrhunskih kompozitora, čije su kompozicije obeležile neke filmove, a toliko su postale prepoznatljive, da su prerasle tu asocijaciju na određen film, i postale nezavisne od istih.

Али је добио Почасног Оскара 2007. Уосталом, ја нечије стваралаштво не посматрам кроз призму награде неким кипом или глобусом, посматрам кроз призму друштвене прихваћености. Где год је он наступао, ту су биле напуњене концертне хале, где год је он учествовао у музичком аранжману (и ангажману) неког филма, тај филм је постао популаран, да ли искључиво због његове музике, или због његове музике и сценарија, глумачке екипе, режије - није битно.

Ема Стоун - Шкорпија/Лав, Месец, Меркур и Венера у Ваги, Марс у Овну

161114152046-emma-stone-la-la-land-exlarge-169.jpg

emma-stone-oscars-27feb17-10.jpg

Али је добио Почасног Оскара 2007. Уосталом, ја нечије стваралаштво не посматрам кроз призму награде неким кипом или глобусом, посматрам кроз призму друштвене прихваћености. Где год је он наступао, ту су биле напуњене концертне хале, где год је он учествовао у музичком аранжману (и ангажману) неког филма, тај филм је постао популаран, да ли искључиво због његове музике, или због његове музике и сценарија, глумачке екипе, режије - није битно.

Ема Стоун - Шкорпија/Лав, Месец, Меркур и Венера у Ваги, Марс у Овну

161114152046-emma-stone-la-la-land-exlarge-169.jpg

emma-stone-oscars-27feb17-10.jpg

giphy.gif

:whistling:

Back