Покупила је све најлепше од Шкорпије, Лава и Ваге. Зато је тако атрактивна и лепа.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Слажем се. Од наших Шкорпионки је много лепа Љиљана Благојевић.Meni je od Škorpionki mnogo lepa Sofi Marso
Malo eterično izgleda za vatrenu reku
I jako mi je zgodna Skarlet Johanson al ne znam da li je njoj Sunce već ušlo u Strelca
Ima najbolje od oba znaka
Слажем се. Од наших Шкорпионки је много лепа Љиљана Благојевић.
Иста ствар се може рећи и за Мадса Микелсена. Иако се не зна његово време рођења, ако се узме у разматрање теза да је Лав у подзнаку, онда је Шкорпија, али је у сваком случају покупио најбоље од Стрелца, Шкорпије и Јарца.
Верујем у то. Нисам ироничан и заједљив.Kazu mi da licim na nju.![]()
I moja...Moja kombinacija.![]()
I moja...
Teška je.
Poznajem lično samo par muškaraca sa ovom kombinacijom... Zaštitnički tipovi, vlasnici. Imaju pa dele sa onima koje vole.
Prvo sto su fiksni znaci, a drugo sto su vatreni i vodeni element u pitanju. Nije mi se pokazalo kao dobro u iskustvu kada je vatreni znak na ascendentu (Lav), a vladar (Sunce) u vodenom znaku, pa jos vodenom polju (4.). Malo je to frustrirajuce, vatra hoce da se ispolji a ne moze. Takodje, Sunce tako pravi napet aspekt ka ascendentu (kvadrat)...zbrka citava, i lako osoba moze pogresno da se predstavi pred drugima, i da se i sama ne oseca povezano. Moze se reci da su Lav i Skorpija znaci sa puno suprotnosti i da je to glavni problem. Borba izmedju svetla i mraka.Znam samo jednog tipa sa ovom kombinacijom. Tezak je k'o crna zemlja...ali ima i Saturn na Ascedentu.
A sto mislis da je teska kombinacija?