Skorpija podznak lav.

giphy.gif

Meni je od Škorpionki mnogo lepa Sofi Marso
Malo eterično izgleda za vatrenu reku
I jako mi je zgodna Skarlet Johanson al ne znam da li je njoj Sunce već ušlo u Strelca
Ima najbolje od oba znaka
Слажем се. Од наших Шкорпионки је много лепа Љиљана Благојевић.
Иста ствар се може рећи и за Мадса Микелсена. Иако се не зна његово време рођења, ако се узме у разматрање теза да је Лав у подзнаку, онда је Шкорпија, али је у сваком случају покупио најбоље од Стрелца, Шкорпије и Јарца.

Kombinacija moje mame- Sco/Lav sa Mesec u Strelcu,Mars u Biku,Merkur u Sco.
Interesantno je da ima 4 planete u 5p- jedinica sam.
Puna 5kuca kao i kod mene samo sto ona ima Me,Ne,Mo i Ve u 5.Merkur je u Sco ostale 3 planete su u Strelcu.
Vladar 5 Pluton u sekstilu sa Neptunom,trigonu sa Jupiterom i kvadratu sa Saturnom.
SA90pl imam i ja ali to je generacijski aspekt-neko ga vezuje za energentske vampire.

Zanimljivo je sto je njen Merkur na mom Plutonu egz :rotf:
Cacka,cacka cacka dok ne poludim i ne oduvam je,onda ucuti tek z:mrgreen:
terorista

- - - - - - - - - -

kazem ja njoj sad,tvoj Merkur je na mom Plutonu,to znaci da si ti terorista,
kaze ona to znaci da ces da dobijes batine :rotf:

Moja kombinacija. z:)

- - - - - - - - - -

Слажем се. Од наших Шкорпионки је много лепа Љиљана Благојевић.
Иста ствар се може рећи и за Мадса Микелсена. Иако се не зна његово време рођења, ако се узме у разматрање теза да је Лав у подзнаку, онда је Шкорпија, али је у сваком случају покупио најбоље од Стрелца, Шкорпије и Јарца.

Kazu mi da licim na nju. z:mrgreen:

Znam samo jednog tipa sa ovom kombinacijom. Tezak je k'o crna zemlja...ali ima i Saturn na Ascedentu.
A sto mislis da je teska kombinacija?
Prvo sto su fiksni znaci, a drugo sto su vatreni i vodeni element u pitanju. Nije mi se pokazalo kao dobro u iskustvu kada je vatreni znak na ascendentu (Lav), a vladar (Sunce) u vodenom znaku, pa jos vodenom polju (4.). Malo je to frustrirajuce, vatra hoce da se ispolji a ne moze. Takodje, Sunce tako pravi napet aspekt ka ascendentu (kvadrat)...zbrka citava, i lako osoba moze pogresno da se predstavi pred drugima, i da se i sama ne oseca povezano. Moze se reci da su Lav i Skorpija znaci sa puno suprotnosti i da je to glavni problem. Borba izmedju svetla i mraka.

A Saturn na asc naravno dodatno otezava, posebno ako je u kvadratu sa Suncem.

Back