Škorpija - Ovan - Škorpija

Beethoven4152

Obećava
Poruka
84
Dear friends...
Sta bi ste mi mogli reci o kombinaciji:
Sunce u Skorpiji, Mesec u Skorpiji,
Ascendent je u Ovnu, of course. 19-i stepen.
Interesuju me pokretaci, interesovanja, temperament, moguce zanimanje ovakve osobe.
Mogao bih da okacim celu kartu, al' ipak bih za pocetak prvo ovo osnovno.
I nisam ja u pitanju... :D
Merci... :)

Klasican skorpion/ka.Podznak u Ovnu to pojacava jer su ova dva znaka slicni po prirodi.

Pogedaj aspekte Sunca i Meseca,ako je pomracenje nije dobro,ali sve sa ostalim aspektima i celom slikom.Sigurno je da ce osobine skorpiona preovladavati u toku zivota i to ce biti glavnica karaktera.

Kakva kombinacija! z:eek:
Osobine skorpije ovde bas dominiraju. Ovan je super kao podznak, daje osobi, energiju, brzinu, strastvenost. Mozda i jeste malo izrazen ego ali to zavisi i gde je otisao mars. U kojoj je mars kuci i znaku, kakve aspekte pravi. To ce dosta reci o usmerenju ove osobe.

Ahaha, osma kuca pa jos konjunkcija sa plutonom...:)
Ne znam kad sam srela toliko elemenata skorpije. Ova osoba je sigurno jako magneticna, strastvena, misteriozna, zanima je smrt, jako joj je bitan sex, voli da se zanima za sve tajanstveno, skriveno. Voli verovatno putovanja, filozofiju. Rekla bih da je puna samopouzdanja, asc u vatrenom ovnu, mars u vatrenom strelcu.
Jako, jako zanimljiva osoba!

Ahaha, osma kuca pa jos konjunkcija sa plutonom...:)
Ne znam kad sam srela toliko elemenata skorpije. Ova osoba je sigurno jako magneticna, strastvena, misteriozna, zanima je smrt, jako joj je bitan sex, voli da se zanima za sve tajanstveno, skriveno. Voli verovatno putovanja, filozofiju. Rekla bih da je puna samopouzdanja, asc u vatrenom ovnu, mars u vatrenom strelcu.
Jako, jako zanimljiva osoba!

:zstidljivko:

Sunce na 21om stepenu, Mesec na 16om. To je pomracenje, I guess...
Izrazen ego, pretpostavljam zbog Ascendenta na 19-om ovna.
Narcisoidnost...?

Jeste pomracenje,ali nije toliko opasno.Teskoca ce biti,ali bar planete nisu na istom stepenu.Ako prave neki harmonican aspekt,to ce izvuci.

Da,da,izrazen i jak ego,ali ne mora biti ispoljen narcisoidni deo.U svakom slucaju imace teznju za potvrdom i dokazivanjem,stalno,iznova i iznova.Problem je sto se trosi mnogo energije,ali to moze biti i dobro jer potreba je savladati prepreke i biti najbolji,izdrzati..ovakve osobe je dobro jos dok su mlade poslati na neki sport,a kasnije uvek moraju imati dosta prostora za sebe.

Super su odgovori, hvala... :)
Two more things:
1) Kako se manifestuje to pomracenje u natalnoj karti? Nedostatak sunca, ili tako nesto?
2) Ako na sve ovo dodam da su Jupiter, Venera, Merkur i Pluton takodje u Skorpiji da li se dobije neka Skorpija nad Skorpijama, neko koga se i Dart Vader plasi... :)
Da nije osoba malo previse jednostrana?

Za pomracenje ne znam, ali ovaj stelijum u skorpiji jos jednom potvrdjuje njenu prirodu. Sad vec imamo puno elemenata:
1.Sunce u skorpiji
2.Mesec u skorpiji
3.Asc u ovnu a njim takodje vlada mars
4.Mars, kao vladar horoskopa u osmoj u konjunkciji s plutonom
5. stelijum u skorpiji
Ovde se sad sasvim jasno vidi, koliko je osoba intenzivna, ne mora da znaci da je se Dart Vader plasi ali svakako da ti ona nece zaboraviti nesto :lol:
Ja bih rekla da su joj interesovanja pretezno neka spiritualisticka, okultna. Bila bi idealna za neki detektivski posao.
Jako me zanima kako izgleda! Kakav utisak ostavlja?

Pa vidi, to je lik u pitanju.
Upoznali smo se pre par nedelja na nekoj zurci, neki hteli da me biju, on se umesao i izvukao me, a nismo se ni poznavali tad.
Ne mogu da ti kazem da ostavlja neki preterano jak utisak, nisam ni pomislio da je skorpija, vec jarac ili eventualno vaga, vodolija. Ima neke momente zestine, ali kao da je socijalno zakrzljao, ovako jedan na jedan je super (kandidat no.1 za bas do jaja ortaka) ali u vecoj grupi pomalo neupadljiv.
Mada ima neke momente ludila. Ali i ti momenti nikad nisu pred mnogo ljudi.
Rekao bih da super stoji sa devojkama.
Ne znam ga jos najbolje pa ne mogu sto posto da budem siguran u bilo sta.
P. S. Nema onaj skorpionski, zajeban pogled, ima bas tamne oci. Mada deluje mi kao da ljudi ustuknu malo kada se izbulji u njih.
Meni se jos nije desilo, pa ne znam sta vide oni. O.o

Poslednja izmena:
Kazu da podznak odredjuje prvu reakciju osobe, a s obzirom da je podznak ovan, sa marsom vladarom, jasno je zasto se umesao u tucu. : ) Ja sam isto asc ovan, i kao mala sam htela da se tucem s decacima...mada, sad nisam takva, ipak mi je mars u mirnom biku.
A s obzirom da je scorpio na kub, logicnije je da nije bas mnogo drustven, kao neki izrazeni blizanac npr. Ja sam takodje primetila da sa skorpijama volim da pricam jedan na jedan. One su pravi sagovornici sa kojima mozes satima pricati o raznoraznim temama, pogotovo ako su teme kompleknije. Moja tetka, dupla scorpio, i ja mozemo satima da pricamo. Sto slozenije teme, to bolje, nikako nisu povrsni(bar te naglasene skorpije). Zbog toga sam ih ja zgotivila, i zato se valjda i interesujem toliko za ovu temu. :lol:

A bik kao nije miran znak?
'ajde please, izrazi se malo jasnije, i objasni nam svoje rezonovanje.

pa miran je ako mislis da je zemljani :lol:

sve go ludak...ali konstruktivan ludak dok je sve po njegovom i neko ne pokusa da mu ukaze da gresi. e onda ima nesto sto se u psihijatriji zove paranoidna sizofrenija od koje ti sto si mu ukazao na gresku posle imas ptsp... aj sto oce da se bije nego se dere lupa histerise razbija tripuje a ponekad kad ga coek vidi u takom afektivnom stanju koje uzgred nije retko, kaze daj da se sklonim budali s puta... inace ovako kad im je sve potaman su mirni i mazni :lol: samo dok ih neko ne cacne.. a take najvise volim da cackam :lol:

Da, to sam i ja primetio. Zesci problemi sa egom.
Ali osobine Bika kao znaka(ne coveka sa suncem u biku) su, izmedju ostalog i smirenost, mirnoca, nazovi kako 'oces...
Tako da taj mars u biku bez ikakvog upliva ostalih planeta bi bio miran. Ne bi bio bandoglavac, nego racionalista. Sad ne znam koji aspekt je neophodan da aktivira suprotno, ali sam po sebi je miran.
Dakle, moj zakljucak: Bik je miran znak. ;)

Da, to sam i ja primetio. Zesci problemi sa egom.
Ali osobine Bika kao znaka(ne coveka sa suncem u biku) su, izmedju ostalog i smirenost, mirnoca, nazovi kako 'oces...
Tako da taj mars u biku bez ikakvog upliva ostalih planeta bi bio miran. Ne bi bio bandoglavac, nego racionalista. Sad ne znam koji aspekt je neophodan da aktivira suprotno, ali sam po sebi je miran.
Dakle, moj zakljucak: Bik je miran znak. ;)

pa i ja ovan sam miran... ko bubica. umiljat ko zeka.... dok me ne dirnu.... :roll:

Back