dodju ovi iz brisel pa ovi iz nato i kazu: bivsa jugoslavija mora da se obnovi. vama prepustamo da izaberete kako cete se unutra organizovati.
daklem sve ex-yu zemlje opet ujedinjene. dal bi moglo il bismo radije zaratili opet medjusobno pa i sa nato samo da se ne ujedinimo.
kakav bi oblik te zemlje bio i kako bismo unutra ziveli. naravno tu su i slovenci i siptari.
simptomaticno je to sto masa ljudi, i posle toliko godina ne ume da sabere 2 i 2 i zivi u iluziji da se jugoslavija raspala sama od sebe, ili da je tu bio neki milosevicev zlocinacki poduhvat a ceo zapad je nas hteo da budemo zajedno, da jugoslavija opstane.
zaboravlja se da je finansiranje ekstremnih hdz i islamskih partija, secesionista dolazilo upravo sa zapada (medijska podrska, pa cak i oruzije), da je bas ta evropa, nato, dok su se vodili pregovori o razdruzivanju, naprasno priznali par republika ne cekajuci ishod pregovora (a mogli su da traju i sto godina sto se mene tice, samo da nikom dlaka sa glave ne fali) izazivajuci time krvoprolice.
pa toliko godina je proslo, ako se za vreme raspada jugoslavije nije citalo, informisalo, pa moze se sad, informacije su dostupne, glave su hladne da se sagledaju cinjenice i shvati sta se tad desavalo.
znam da ima ljudi sa koeficijentom inteligencije visim ili nizim, raznih nas ima, ali da se ovo gore sto sam napisao uvidi, ne verujem da se treba biti posebno pametan.
bezveze bre sta se pise ovde