Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Jaoo ljubawiii ((((
Smrttz.
Al woletju te ja puno iako si na daljinu, tako da tje nam uspeti !.
Ai mozhesh da zhiwish kod mene owde taman preko raspusta! Ma netje biti problem samo da se wolimo
lol
Jaoo ljubawiii ((((
Smrttz.
Al woletju te ja puno iako si na daljinu, tako da tje nam uspeti !.
Ai mozhesh da zhiwish kod mene owde taman preko raspusta! Ma netje biti problem samo da se wolimo
lol
L0l xDD
Moderatori unistawaju owu zemlju: Unistawalju ljubaw mladih parowa
A mi bi wam digli natalitet
Shalim se ^^. netjem wishe spamujem ^^
Bambusow list, ako hotjesh pishi na pwt
Iskreno žalim ovu profesorku, jer sve i da je najgora skotina ona je profesor, a on đak. On je jedan nevaspitani degenerik, roditelji su mu verovatno još veći gilipteri, a sudeći po tome u kakvoj zemlji živimo, taj mali će nastaviti da ide u tu školu, jer mu je tata neko veliko moodo u gradu. Ne mogu da verujem da postoje osobe koje opravdavaju ovakvo ponašanje i daju komentare tipa Ona je njega prva udarila? I kod mene u skoli je bila gomila profesora koje niko nije mogao očima da vidi, ali postojalo je neko poštovanje i takve stvari se stvarno nisu događale. Imam dva sina i kao roditelj vam kažem da bih ja lično svom detetu kosti polomila da tako nešto uradi. I naravno, doživotno bih sebi prebacivala da sam potpuno omanula u svojoj ulozi roditelja.
Ne mogu da verujem da postoje osobe koje opravdavaju ovakvo ponašanje i daju komentare tipa Ona je njega prva udarila? I kod mene u skoli je bila gomila profesora koje niko nije mogao očima da vidi, ali postojalo je neko poštovanje i takve stvari se stvarno nisu događale.
E vidiš, ja ne poštujem onoga koga ne mogu očima da gledam..... jer ako hoćeš da te neko poštuje moraš to nečim da zaslužiš..... a ja da te poštujem zato što si profesor koji krši zakon.... ma ćao....