Školstvo u demokratskoj Srbiji

Iskreno žalim ovu profesorku, jer sve i da je najgora skotina ona je profesor, a on đak. On je jedan nevaspitani degenerik, roditelji su mu verovatno još veći gilipteri, a sudeći po tome u kakvoj zemlji živimo, taj mali će nastaviti da ide u tu školu, jer mu je tata neko veliko moodo u gradu. Ne mogu da verujem da postoje osobe koje opravdavaju ovakvo ponašanje i daju komentare tipa Ona je njega prva udarila? I kod mene u skoli je bila gomila profesora koje niko nije mogao očima da vidi, ali postojalo je neko poštovanje i takve stvari se stvarno nisu događale. Imam dva sina i kao roditelj vam kažem da bih ja lično svom detetu kosti polomila da tako nešto uradi. I naravno, doživotno bih sebi prebacivala da sam potpuno omanula u svojoj ulozi roditelja.

Ne mogu da verujem da postoje osobe koje opravdavaju ovakvo ponašanje i daju komentare tipa Ona je njega prva udarila? I kod mene u skoli je bila gomila profesora koje niko nije mogao očima da vidi, ali postojalo je neko poštovanje i takve stvari se stvarno nisu događale.

E vidiš, ja ne poštujem onoga koga ne mogu očima da gledam..... jer ako hoćeš da te neko poštuje moraš to nečim da zaslužiš..... a ja da te poštujem zato što si profesor koji krši zakon.... ma ćao....

Back