Školska takmičenja

Hvala...
I sta ces odabrati, engleski ili bios? ;)

Pa sto je najgore oba predmeta mi extra idu,ali idem logikom da bios moze da se nabuba,a engleski ne i da je to jaca konkurencija,tako da cu ici na bios jer mi treba diploma...

Sto je najgore poklapaju mi se i hemija i srpski...ali cu (ako prodjem posto mi je za nekoliko dana skolsko) ici na srpski...

:)

idem logikom da bios moze da se nabuba,a engleski ne i da je to jaca konkurencija,tako da cu ici na bios jer mi treba diploma...
Dobra logika. ;)
Koliko god da znas engleski, uvek moze da ti se nadje neko pitanje na koje neces imati siguran odgovor. A iz biologije ti nista ne moze promaci ukoliko si dovoljno ucila.

P.S. To se ja pravim da sam dobra i delim savete, a u stvari sam vec krenula da eliminisem konkurenciju... :mrgreen: :lol: Sala mala... ;)

Dobra logika. ;)
Koliko god da znas engleski, uvek moze da ti se nadje neko pitanje na koje neces imati siguran odgovor. A iz biologije ti nista ne moze promaci ukoliko si dovoljno ucila.

P.S. To se ja pravim da sam dobra i delim savete, a u stvari sam vec krenula da eliminisem konkurenciju... :mrgreen: :lol: Sala mala... ;)

Hahahahahaah :mrgreen:

Pa da,bas tako i ja mislim za bios :)

Back