Školska takmičenja

Jedete li cokoladu pre takmicenja, msm zbog koncentracije....:cool:
Ja sam čitao neke savete na internetu, i pre ispita bi trebalo jesti neki voćni jogurt i jabuku (ili šta već imaš od voća) jer šećer treba polako da se otpušta u krv. Od čokolade i gaziranih pića se šećer brzo ispusti u krv pa onda imaš period hiperaktivnosti a zatim ti posle nekih pola sata padne koncentracija. Na svu sreću takmičenja su vremenski kratka pa taj efekat nije toliko izražen. (Mi smo na fakultetu imali ispit iz matematike koji je trajao od 9 do 1, e to je već problem)
U svakom slučaju ne treba jesti burek (ni "komplet lepinju" :whistling: ) jer će totalno da te umrtvi.

ja sam isla i na takm iz hemije i na takm iz srpskog......inace sam 7 razred a sto se takm tice...........pa bilo je lako.........nadam se da cu proci a zelim uspehe i svima drugima............a jel zna neko da li su izasli rezultati sa takm za opstinu novi bg?

Kod nas je nastalo ludilo zbog onog shumarak. U gramatici je dat potpuno isti primer,i u reshenju je napisano osnova shum,a neki su reshili da se bune,jer su stavili kao osnovu shuma.Onda je direktorka zvala tamo negde da pita...:telefon: ...Ja sam,inache,pogreshila kod kongruencije,znachenja predloshko-padezne konstrukcije i onog prokletog koplja-prvo sam tachno uradila,pa prepravila. :roll:

Poslednja izmena:
Kod nas je nastalo ludilo zbog onog shumarak. U gramatici je dat potpuno isti primer,i u reshenju je napisano osnova shum,a neki su reshili da se bune,jer su stavili kao osnovu shuma.Onda je direktorka zvala tamo negde da pita...:telefon: ...Ja sam,inache,pogreshila kod kongruencije,znachenja predloshko-padezne konstrukcije i onog prokletog koplja-prvo sam tachno uradila,pa prepravila. :roll:

meni uopste nije jasno gde sam pogresio. Ja se najvise kajem zbog homonima, kojih sam znao, ali eto, podvukao sam hemijskom sam i sam, umesto pravo i pravo, i kazem ja to komisiji, oni kao, zao nam je, ali, sta mi tu mozemo. Msm, doslo mi je da ih ubijem. (zargonski naravno) :evil:

Back