Miss Purple
Zainteresovan član
- Poruka
- 102
Nije uvek tako. Nekima se ne da, pa uzmu i daju takmičenje od prethodne godine. Sve zavisi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nije uvek tako. Nekima se ne da, pa uzmu i daju takmičenje od prethodne godine.
, ali ne stizu sa strane pa da sve skole imaju isto, kao na opstinskom. Miss Purple, ti rece da imas neke sa gradskog iz engleskog, ali 

Drustvo za srpski jezik i knjizevnost nazalost nema svoj sajt.
Uzgred, puno, puno srece svima i javljajte rezultate!!!![]()

Ja sam čitao neke savete na internetu, i pre ispita bi trebalo jesti neki voćni jogurt i jabuku (ili šta već imaš od voća) jer šećer treba polako da se otpušta u krv. Od čokolade i gaziranih pića se šećer brzo ispusti u krv pa onda imaš period hiperaktivnosti a zatim ti posle nekih pola sata padne koncentracija. Na svu sreću takmičenja su vremenski kratka pa taj efekat nije toliko izražen. (Mi smo na fakultetu imali ispit iz matematike koji je trajao od 9 do 1, e to je već problem)Jedete li cokoladu pre takmicenja, msm zbog koncentracije....![]()
) jer će totalno da te umrtvi.
Adriane,Miss Purple,u kojim zadacima ste pogreshili?Kod nas 15.
...Ja sam,inache,pogreshila kod kongruencije,znachenja predloshko-padezne konstrukcije i onog prokletog koplja-prvo sam tachno uradila,pa prepravila. Kod nas je nastalo ludilo zbog onog shumarak. U gramatici je dat potpuno isti primer,i u reshenju je napisano osnova shum,a neki su reshili da se bune,jer su stavili kao osnovu shuma.Onda je direktorka zvala tamo negde da pita......Ja sam,inache,pogreshila kod kongruencije,znachenja predloshko-padezne konstrukcije i onog prokletog koplja-prvo sam tachno uradila,pa prepravila.
![]()