http://www.zmajjova.znanje.info/
na ovom sajtu imas test sa gradskog takm od prosle godine
hvala puno!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://www.zmajjova.znanje.info/
na ovom sajtu imas test sa gradskog takm od prosle godine
,a iako sam najbolje uradila,bila sam 2. Ajde ako to zanemarimo,msm to da navodno nema 1. mesta,stvarno je bezveze to bodovanje-1 greshka, 0 poena...i to za prolaz - evo proshle godine imala sam na okruznom 16 poena,i to jedina,i nisu me pozvali na republichko.Iskreno,nadala sam se da cu proci,jer sam chula da je test inache loshe odradjen,ali eto,nishta...mozda sad greshim u vezi ovog za republichko,nego mi je bash krivo...
...smatram da bi svaki okrug trebalo da ima bar jednog predstavnika,kao i opshtina,tako da - snizite kriterijume!Da li smatrate da sto se tice takmicenja iz srpskog jezika treba "ublaziti" kriterijume za prolazak dalje i uopste nacin bodovanja?
Kod nas je nastavnica pricala nesto da na republicko prolazi samo onaj ko je prvi na okruznom. Jel to stvarno tako? o.O
Morate da nađete pravilnik za takmičenje iz srpskog.
Na biologiji se sa okružnog na republičko ide po poenima kao i sa opštinskog na okružno (jedino što na republičkom samo prve tri osobe dobijaju prva tri mesta, ostali ništa; npr. broj poena je 100, 99.5, 99.5, 99, 99, 99, 99 itd; ovi sa 99 ništa ne dobijaju, kao da nisu ni izlazili)
bas je glupo ako prolaze samo prve 3 osobe, zar ne osvajaju nesto i ovi sa 99 boda, msm, ipak su oni po poenima 3. mesto. Sta ce biti npr ako 4 djaka imaju po 100 boda, kako onda dobijaju prve 3 osobe?

da zato sto zamislite da se test sastoji od 20 zadataka sa po 5 primera........i sad ja resim u svakom zadatku 4 primera ,a ovaj 5. ne znam,sta ja sad treba, da imam 0???.........to nije ok.......a samo nisam resila 1/5.......dobro,to nije samo,ali opet...........previse je zategnut taj njihov kriterijum.....sto ne moze da bude kao na biologiji.....ili istoriji.....Da li smatrate da sto se tice takmicenja iz srpskog jezika treba "ublaziti" kriterijume za prolazak dalje i uopste nacin bodovanja?

imas u prethodnim porukama.........test sa gradskog iz istorije od prosle godine...ajde ljudi skoro sva opstinska takmicenja su se zavrsila a sad ce istorija niko da nadje testove oce li mi neko molim vas pomoci
Istorija
VIII razred
Opstinska takmicenja

ja ne znam ko mi je konkurencija iz drugih skola,ali ocekujem prvo mesto na opstini novi beograd........+maximalan br bodovaPo svima sam favorit za prvo mesto u Subotickoj opstini![]()
![]()
![]()

sad u Devetoj za vikend?
Koliko je bodova potrebno za prolaz na okruzno iz istorije? Da li zna neko?![]()