VanZandt
Domaćin
- Poruka
- 3.263
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako naterati dete da uci?
Sta raditi sa detetom koje u prvom polugodju (gimnazije) ima 7 skoro sigurno zakljucnih jedinica?
Da li je moguce da se to dete popravi,ako hoce i moze?
Kako iskoreniti njegovu nemarnost?
Treba li mu biti podrska ili ga kitikovati sto vise?
I da dodam,ako dete trazi da ga roditelj kaznjava svaki sledeci put kad dobije jedinicu,tj da roditelj bude strozi,da li roditelj treba da poslusa dete?Ako ono samo trazi kaznu i ako zeli da bude "kontrolisano"?
I da,dete je 2. godina gimnazija,do sad je bilo odlicno.
Onda bi trebalo 80% ucenika kod psihijatra!
Psiholog je sasvim dovoljan, ako dete zeli da ode.
Mislim da je potrebna pomoć kvalifikovane osobe a to je u ovom slučaju psihijatar
Onda bi trebalo 80% ucenika kod psihijatra!
Psiholog je sasvim dovoljan, ako dete zeli da ode.
Ja mislim da je dete sasvim svesno pravog problema (zavisnost od interneta**), i da je zato i trazilo da se isti ukine (posto kao pravi zavisnik ne moze sam da se izbori sa tom navikom).
Uostalom, probajte pa vidite da li koristi.
** prepoznajem simptome i kod sebe![]()
Пази кад смо потпуно исто написале!!!
А нисам била прочитала твој пост!!!![]()
izvini ali - kako znas?Онда би 80% тинејџера требало да заврши код психијатра!
Психијатар је ЛЕКАР који се бави лечењем БОЛЕСТИ!
Овај дечко није болестан....
izvini ali - kako znas?
btw, psihijatrija se ne bavi samo osobama koje misle da su isus i setaju goli po krovovima te ne znaju ni kako se zovu ni koliko godina imaju
pa da svi ostali dobiju "nista im ne fali" naljepnicu zato sto nisu takvi
mentalni problemi nalaze i vukovce i djecu inace i "djecu iz dobre porodice" bez diskriminacije
Али за лекара специјалисту му треба упут.
А не идемо сваки пут правац код пулмолога чим се закашљемо или код хирурга ако имамо трн у прсту.![]()
80% ucenika nije popustilo sa odlicnog na 7 jedinica u jednom polugodistu, samo on
da li je potreban psihijatar ili ne,
to nije na nama da odredimo
razgovor sa skolskim psihologom bi trebao biti obavezan, i cudi me sto isti do sada nije odreagovao i pozvao ucenika na razgovor
(mozda i jeste ali autor ne pominje)
skolski psiholog je taj koji pise uputu za psihoterapeuta
psihoterapeut je taj koji ce da proslijedi psihijatru, ako prilikom testiranja zakljuci da su potrebni antidepresivi
a u nekim slucajevima se ukljucuje i socijalni radnik
i kada bi se desilo sve ovo, ne bi bio ni prvi ni zadnji ucenik kom se to desilo
nema nikakve potrebe za mistifikacijom jednog odjeljenja doma zdravlja
Ako je ikako moguće, menjaj posao..... i budi više s njim/njom. Još uvek ima vremena, ali ne mnogo.Hm,on to i sam kaze...kaze mi treba da mi zabranis internet,samo ga skloni od mene,ovako cu samo vise jedinica da imam. Ne znam jel me zeza ili sta...moja zena ima stav da ne treba nista da mu se zabranjuje,da treba samo da se prica s njim,da sam treba da shvati da treba da se popravi,a on dok shvati svi cemo biti u vecim govnima no sad,da izvinete na izrazu. Ta usijana glava je prilepljena za komjuter ceo dan,ne moze ga covek odlepiti,a zena ga opomene dva tri puta i to je to. Ja ceo dan nisam kuci,radim i ne mogu toliko da pazim sta radi....ali verovatno cu d amu ukinem adsl,mada sam video da to kod nekih ima kontaefekat...
To je su te godine kada pubertet drma najjace sto moze.Ne pogadja svaku osobu na isti nacin ali desava se da se odjednom popusti u skoli jer se misli na druge stvari i skola se zanemaruje.Tu roditelji ne mogu nista da pomognu jer to je prirodan proces a protiv prirode se ne moze.Hormoni tada rade dosta pojacano.Radoban3 kako se zavrsilo to sa vasim sinom i ocenama. Imamo trenutno isti problem.