filatelista. pa šta?
Veoma poznat
- Poruka
- 13.059
Ja ne znam, većina kao da je išla u školu pre Hrista, pa ne konta neke stvari. Smanjenje gradiva je neophodno. Ja se sećam još svoje srednje, da me nisu nučili da mislim i razmišljam, već da bubam što mi kažu. Fax je to dosta promenio, ali i on se zasnivao na tome, pomaci ka napred su bili od profketa, do profketa. Setite se svih stvari koje ste učili, a da vam nikad u životu nisu trebale. O tome se radi. Nikakvi idioti se neće praviti. Samo će se olakšati deci. Vidim i sa sadašnjim planom i programom da je puna Srbija omladine koja nema pojma o mnogim stvarima, pa nikom išta. U krajnjem slučaju da li neko opšte ima pojma da đak prvak nosi skoro 10kg knjiga. Čemu to?
Što se tiče medija, B92 je pristrasna i ne vidim u čemu je problem. Postoji javni servis, zna se čemu služi i kakve sadržaje je dužan da emituje. Ostalo je privatni kapital koji bira stranu. Uvek, ali uvek postoji daljinski i možeš sa njim da činiš čuda.
Što se tiče medija, B92 je pristrasna i ne vidim u čemu je problem. Postoji javni servis, zna se čemu služi i kakve sadržaje je dužan da emituje. Ostalo je privatni kapital koji bira stranu. Uvek, ali uvek postoji daljinski i možeš sa njim da činiš čuda.