P
petarbik
Gost
Kako bi se vi osecali da idete u elektrotehnicku skolu gde su svi muskarci? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sasha85:Ma,sta se zalis bre.... Bas si luda...![]()
U mojoj skoli je 70% muske populacije.... Pa mi nista ne fali... Ma,super mi je...
Jeste da nisu bas nesto narocito.... Doduse,kroz slepo crevo ne smem da prodjem... Opasno je...
Ali bre... Uzivaj devojko...8)
Keeper:Sasha85:Ma,sta se zalis bre.... Bas si luda...![]()
U mojoj skoli je 70% muske populacije.... Pa mi nista ne fali... Ma,super mi je...
Jeste da nisu bas nesto narocito.... Doduse,kroz slepo crevo ne smem da prodjem... Opasno je...
sasha, ja mislim da je petarbik mushko i da kuka sto je okruzen trecinu dana mushkima, a ne zensko u mushkom svetu![]()
ma de bre pametan elektrotehnicar u frizere...Alexandra9:Nesto sam razmisljala... Zasto se decko ne prebacis u krojace (bice devojaka kol'ko hoces)...Ili muski frizer (samo sto ces kasnije sisati muske)...
Moram jos malo da razmislim...
Pa kako se nisam setila! Dodji bre u medicinsku...
... beware...
sto se tice medicine tu si u pravumilicaanchy:ma de bre pametan elektrotehnicar u frizere...Alexandra9:Nesto sam razmisljala... Zasto se decko ne prebacis u krojace (bice devojaka kol'ko hoces)...Ili muski frizer (samo sto ces kasnije sisati muske)...
... beware...
Ma strasno je u medicinskoj... Hajde dobro, u skoli smo da ucimo (milicaanchy:sto se tice medicine tu si u pravumilicaanchy:ma de bre pametan elektrotehnicar u frizere...Alexandra9:Nesto sam razmisljala... Zasto se decko ne prebacis u krojace (bice devojaka kol'ko hoces)...Ili muski frizer (samo sto ces kasnije sisati muske)...
... beware...
hehe,da!Bas sam htela da napisem da bi mi to bilo bas super,a sad cu...hmm... :? pa isto to!Keeper:Sasha85:Ma,sta se zalis bre.... Bas si luda...![]()
sasha, ja mislim da je petarbik mushko i da kuka sto je okruzen trecinu dana mushkima, a ne zensko u mushkom svetu![]()
Meni biAlexandra9:... meni to ne bi smetalo...8)
Peruzzi:Meni biAlexandra9:... meni to ne bi smetalo...8)
mnogo losepetarbik:Kako bi se vi osecali da idete u elektrotehnicku skolu gde su svi muskarci?![]()
Natasha250688:i ja sam u istoj situaciji samo obrnuto-ja sam u filoloskoj - 99% devojke!