Skola plivanja u Beogradu?

ludak00

Početnik
Poruka
2
Pozdrav! :)

Zanima me da li neko od Vas mozda zna gde u Beogradu postoji skola plivanja za odrasle. Pod tim mislim najpre na bas potpunu obuku, ne na usavrsavanje.

Ja sam neplivac, student, 25 godina skoro, a iskreno, malo mi je beda da ne znam da plivam ovako "mator". Do skoro sam imao malo tezu fobiju od samog plivanja zbog jedne nesrece kojoj sam prisustvovao kao mali, pa sada, kada sam to prevazisao malo uz pomoc svoje devojke, resih da naucim propisno da plivam, i da je iznenadim. :)

I sada, gledah malo po internetu, vidim da postoje akcije za osnovce i decu uglavnom, cak sam i na ovom forumu nasao neke informacije, ali su iz 2006-e, pa me zanima da li mozda neko od vas zna postoji li bilo kakva vrsta ovakvih skoli za plivanje u Beogradu. Cuo sam da postoji na Tasmajdanu, i dosta ljudi to hvale, ali osim toga nemam nijednu informaciju niti oko cene, niti oko termina itd. Iskreno, nisam siguran niti koliko je termina potrebno da naucim da plivam(imajte na umu da sam duduk potpuni, ne znam se cak ni odrzati na vodi, kamoli zaplivati), te bih molio da neko ovde iskusniji, ako zeli, ostavi neke informacije koje bi mi mozda pomogle. :)

Hvala unapred! :)

Back