Skola plesa???

loocid angel:
Dobro ljudi lepo se vi ispricaste ali jel zna neko da mi odgovori na pitanje, tj da mi kaze neku dobru skolu?
E taj hip hop dance mi zvuci super! :D

Meni je isto zanimljiv hiphop dance, kao i breakdance...
Ako živiš u BG, samo prođi pored Sremske ulice i podeliće ti letke za školu plesa. Ceo grad je oblepljen raznoraznim plakatima, pa obrati pažnju. A možeš i da kupiš neke novine/oglase i da potražiš školu plesa. :D :wink:

*Lenja_Pita*:
winnetou:
Bliznakinja:
*Lenja_Pita*:
A jel' neko nekad trenirao folklor?

Ја ..7 година :P И сморила сам се...
По мени је скроз испао из моде,али ко воли нек' изволи.

ja igram devet godina i nisam se smorila. smorile su me neke neprevazidjeno smorne koreografije, ali je inace super!!
Ja sam išla na folklor oko 4 godine, i bilo mi je baš super...ali sam se onda uinatila jer me nisu izabrali da idem u Singapur sa plesnom grupom...kreten ja. Sad mi se baš ide, ali već se smaram sa muzičkom školom... :D :D :D
Winnetou, od tebe samo neka prijatna iznenađenja... :D :D :D

ah, ja idem na gitaru, teoriju muzike i ritmiku (ritmiku u smislu ritma nota, a ne kao ono skakanje kako su nekad moje drugarice zvale ritmiku).. tako da ti je to kao neka muzicka skola.. pa ipak imam vremena da jos idem i na engleski i da imam dobre ocene, i da se ponekad provedem negde.. idi na folklor!! za sve se ima vremena :wink: :D :wink:

winnetou:
*Lenja_Pita*:
winnetou:
Bliznakinja:
*Lenja_Pita*:
A jel' neko nekad trenirao folklor?

Ја ..7 година :P И сморила сам се...
По мени је скроз испао из моде,али ко воли нек' изволи.

ja igram devet godina i nisam se smorila. smorile su me neke neprevazidjeno smorne koreografije, ali je inace super!!
Ja sam išla na folklor oko 4 godine, i bilo mi je baš super...ali sam se onda uinatila jer me nisu izabrali da idem u Singapur sa plesnom grupom...kreten ja. Sad mi se baš ide, ali već se smaram sa muzičkom školom... :D :D :D
Winnetou, od tebe samo neka prijatna iznenađenja... :D :D :D

ah, ja idem na gitaru, teoriju muzike i ritmiku (ritmiku u smislu ritma nota, a ne kao ono skakanje kako su nekad moje drugarice zvale ritmiku).. tako da ti je to kao neka muzicka skola.. pa ipak imam vremena da jos idem i na engleski i da imam dobre ocene, i da se ponekad provedem negde.. idi na folklor!! za sve se ima vremena :wink: :D :wink:

Eeee, al' ti ne ideš 2x na solfeđo, 2x na violinu, 1x na teoriju i 3x na orkestar svake nedelje!

Back