Škola koja uči žene kako da se udaju za bogataša

prolaznik011

Ističe se
Banovan
Poruka
2.536
Prva i osnovna lekcija u Centru za moralnu edukaciju žena u Pekingu je kako se udati za milionera.

Cilj 30-časovnog kursa koji košta oko 3.080 dolara je da polaznice nauče kako da pronađu bogatog muža.

U toku nastave, žene uče kako da se šminkaju i kako da po izrazu lica i ponašanju prepoznaju pravog milionera.

Škola, takođe, nudi i časove o pripremanju različitih vrsta čajeva. Udati se bogato postao je “glavni cilj velikog broja kineskih Pepeljuga”, piše list “Bejdžing tudej”.
Od otvaranja u avgustu prošle godine, kurs je završilo 2.800 žena, uglavnom iz srednje klase.

Prema agenciji Rojters, u Kini danas ima 189 milijardera i blizu milion milionera.
Uspeh kursa potvrđuje i činjenica da je školu kontaktiralo nekoliko bogatih neženja u potrazi za “srodnom dušom”.

U proteklih nekoliko meseci posredstvom škole venčalo se 30 parova.

Kad che tako neshto da se otvori u Srbiji?

Prva i osnovna lekcija u Centru za moralnu edukaciju žena u Pekingu je kako se udati za milionera.

Cilj 30-časovnog kursa koji košta oko 3.080 dolara je da polaznice nauče kako da pronađu bogatog muža.

U toku nastave, žene uče kako da se šminkaju i kako da po izrazu lica i ponašanju prepoznaju pravog milionera.

Škola, takođe, nudi i časove o pripremanju različitih vrsta čajeva. Udati se bogato postao je “glavni cilj velikog broja kineskih Pepeljuga”, piše list “Bejdžing tudej”.
Od otvaranja u avgustu prošle godine, kurs je završilo 2.800 žena, uglavnom iz srednje klase.

Prema agenciji Rojters, u Kini danas ima 189 milijardera i blizu milion milionera.
Uspeh kursa potvrđuje i činjenica da je školu kontaktiralo nekoliko bogatih neženja u potrazi za “srodnom dušom”.

A za kog da se udaju u Srbiji ....mali smo mi za takve skole ..kod nas to majke iz dobrih kuca uce svoje kceri nije im potreban specijani ucitelj jer mi nemamo specijane bogatase

Pa vekovima su kineske devojcice od rodjenja spremane da budu supruge i majke, (necemo o deformasinam stopalima), prve lekcije su bivale kako svekrvi servirati caj i muzu oprati noge a poslednje kako se poneti kad muz odluci dovesti u kucu mladju i lepsu. Sad su valjda odlucile uciti nesto sto je njima u interesu i sto je njihov cilj, mada mi je Kina jos uvek daleko od ovakvih budalastina ali ko zna mozda je i istina.

Имам ја идеју тј патент за Србију, ми нећемо да учимо како да нађемо богате бабе или жене пуне пара, него ћемо да учимо како да се понашамо и да имамо фаце као милионери, како би се оне заебале и удале се за нас и схватиле да су појеле гов*о. '' žene uče kako da se šminkaju i kako da po izrazu lica i ponašanju prepoznaju pravog milionera.'' одавде добих идеју.

Kad mi budemo imali milion milionera.

Tako je brate. Kod nas sve to nešto priučeno i naopako naučeno od strane kojekakih tetki.
Sve bi tele da rade poso, a ošljare ko najgori dunđeri. Javašluk, neprofesionalizam i naopako sfatanje biznisa će ovoj napaćenoj Srbiji doći glave. Svako oće da ne radi, a da lova kaplje.

Ovo o čemu govoriš je ozbiljan zanat. Mora da se radi na sebi da bi se bila vrhunska sponzoruša.
Ove naše misle da što manje znaju i što manje oće da rade da im je to veća preporuka za uspeh. Eeeeeeej bre, Kineskinje uče da kuvaju razne vrste čajeva, a ove naše numeju rovito jaje da zgotove.
Ne vole da uče pa to ti je. Ne bi ih mogo oterati na kurs za sponzoruše ni na Božidaru Adžiji. Mislile bi da su najpametnije i da im to ne treba.

E moj Maki... Mi smo ti zemlja lenjih ljudi. Sve nam je dato - i priroda, i klima, i velike sise, i naočitost. Slep čovek ruku da ispruži za tvrdo dupe bi se ufatio.
A mi kakav smo narod to ne umemo da iskoristimo.

Pa vekovima su kineske devojcice od rodjenja spremane da budu supruge i majke, (necemo o deformasinam stopalima), prve lekcije su bivale kako svekrvi servirati caj i muzu oprati noge a poslednje kako se poneti kad muz odluci dovesti u kucu mladju i lepsu. Sad su valjda odlucile uciti nesto sto je njima u interesu i sto je njihov cilj, mada mi je Kina jos uvek daleko od ovakvih budalastina ali ko zna mozda je i istina.

...naravno, ko je prevrnuo opus Perl Bak zna da si u Kini ili supruga, ili majka, ili milosnica...nema cetvrto...ja nesto tu zemlju ne varim najbolje pa nisam ni zacudjena pricom...

Back