Skola animacije

Cao svima..Imam problem oko upisa u srednju skolu..Vreme je da pocnem da razmisljam o tome jer ne zelim da upisem nesto "glupo"i da ceo zivot jadikujem zbog loseg izbora.Ja znam sta me interesuje,naime volim animaciju tj.sve sto ima veze sa pravljenjem igrica(ali za to na fakultet)crtaca..Nije vazno bitno da je animacija bila 3D ili 2D,kratka,dugacka,crtani,igrica...Uglavnom da se tako nesto radi..Znam ima fakulteta,ali da li ima srednjih skola za tako nesto?Molim vas da mi kazete ako ima ili ako znate,ali da bude vezano za animaciju i sl. a ne neka tamo treca tema..Hvala :)

Cao svima..Imam problem oko upisa u srednju skolu..Vreme je da pocnem da razmisljam o tome jer ne zelim da upisem nesto "glupo"i da ceo zivot jadikujem zbog loseg izbora.Ja znam sta me interesuje,naime volim animaciju tj.sve sto ima veze sa pravljenjem igrica(ali za to na fakultet)crtaca..Nije vazno bitno da je animacija bila 3D ili 2D,kratka,dugacka,crtani,igrica...Uglavnom da se tako nesto radi..Znam ima fakulteta,ali da li ima srednjih skola za tako nesto?Molim vas da mi kazete ako ima ili ako znate,ali da bude vezano za animaciju i sl. a ne neka tamo treca tema..Hvala :)

U ETS Nikola Tesla u Pancevu ima ogledni smer elektrotehnicar multimedija

Hvala pogledacu :D
imas i u koncaru
http://www.koncar.edu.rs/predmeti_multimed.html - spisak predmeta
:)

Ово је нови образовни профил четвртог степена, који ове године прима другу генерацију ученика. Програм мултимедија је савремен и обухвата најновија техничка достигнућа у области дигиталног записа, обраде и преноса звука и слике. Ученици се на смеру оспособљавају за самосталну израду илустрација, анимација, и мултимедијалних wеб сајтова... Смер обухвата широк дијапазон врло интересантних области у којима сваки ученик може да задовољи интересовања и развије креативност. Техничар мултимедија може да ради у свим медијским и издавачким кућама, маркетингу, филмској и музичкој индустрији... Школа је обезбедила све услове за спровођење теоријске и практичне наставе. (30 ђака)

Back