aleksa ndar
Elita
- Poruka
- 17.732
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa odgovaras na moju temu![]()
cak stavise gdje sam ja tebe citirao![]()

Tuše!
Možda se učinilo kao da se obraćam tebi, ali pisala sam uopšteno![]()

sta znaci to tuse , ja to znam iz nekog crtica -tuse mackice- ? :"D
a sto se tice tvog uopstenog odgovora ... zamisli se da ti nisi ti nego trece neko lice ... pa realno ocjeni da li je to bio atak na moj uvodni post ?![]()

odgovarala si na moju temu, i kako je meni logicno bilo zakljuciti - na moj post, jer znam da je neko iz njega mogao izvuci da sam ljubomoran ili slicno, ja sam odreagovao, braneci ga, logicno ... ti si onda rekla da nije meni upuceno ... ti i ja se onda mozemo samo sloziti da je tvoj odgovor onda nepotreban bio ... jel tak ?![]()

Možemo samo zaključiti da ću ubuduće izbegavati tvoje teme
A moj post (razmišljanje na temu ) , a ne odgovor je jako smislen i kao takav potreban![]()

E slusam neki lik skocio iz svemira i svi su time kao fascinirani, kao svaka cast i te gluposti ja to dosad nisam ni pogledao nego evo sada otvorih jedan snimak i procitah par komentara na jutubu i ne pada mi pamet da i gledam dalje
poslije ovih komentara ''bez komentara svaka cast'' ''Svaka mu cast zahvaljujuci njemu mi ulazimo u istoriju sveta'' ''skocio je sa 38.045m'' ''stvarno svaka cast Felikse!''
dokle ce se ljudi fascinirati glupostima, sta je ovaj poduhvat nazovimo donijeo za istoriju, kada ce se ljudi krenuti fascinirati stvarima koje se ticu boljitka ove planete ... oke znam ja da ima druga strana ako je nesto mocno i ludo pa i ne mora biti za dobrobit al opet meni je fascinantnije vidjeti kada neko skoci sa 30 metara u vodu nego ovo, skaces bez pomagala sam sa svojim sorcem, dok je na ovog utroseni vjerovatno milioni, otklonjena je svaka sumnja za povredu i ta odjelu su pretpostavljam kao da u kapsuli skace, sta tu ima fascinantno i jos plus toga on treba biti neki velikan u istoriji, ma daj ... da skocim sa 30 metara u vodu dobro bih razmislio, a za ovo nek me sutra zovnu uloze u mene milione i skocicu cu bez razmisljanja ...

Meni je taj Feliksov skok super stvar, sve oči u svijetu su bile uprte u njega. Da si i ti skakao isto tako gledali bi i u tebe.
Kamo sreće da se više takvih stvari dešava, a manje rušenja, uništavanja, ubijanja.

Meni je taj Feliksov skok super stvar, sve oči u svijetu su bile uprte u njega. Da si i ti skakao isto tako gledali bi i u tebe.
Kamo sreće da se više takvih stvari dešava, a manje rušenja, uništavanja, ubijanja.
Pa jest, to je prije njega uradio onaj stari i mislim da je to tad bila veća atrakcija nego sad.slažem se sa ovime skroz. ne znam ni zašto bi bila poenta da se ovim skokom ne namiruju gladni u burundiju. ovakve stvari su potrebne i pravo osveženje u svetu komercijalne produkcije svega i svačega.
jedino što eto, ljudi zaborave da je to neko već uradio i to me nervira![]()
ovakvim "projektima" se zeli naglasiti i odrzati mit o svemoci nauke i tehnike a upravo zato da bi se skrajnulo da ista ta nauka i tehnika nema resenja tacnije ne zeli da ponudi resenje za destrukciju koju izaziva nuklearnim katastrofama, za to sto preko milijardu ljudi u svetu nema pristup pijacoj vodi,na desetine miliona godisnje umire od virusa AIDS-a,klimatske promene,izlivanje nafte u okeane i mora...svaka cast, sto se ne fasciniraju nekom majkom koju je drzava sjebala kao i sve nas troseci njene pare na sebe, a u razvijenim drzavama i na ovakve stvari, a da ona samohrana izdrzava 4+ djece ...
ovakvim "projektima" se zeli naglasiti i odrzati mit o svemoci nauke i tehnike
a koji je to mit, nije mi poznato. to si ti nešto izmislio.
procitaj ostatak posta.
ljudi se uljuljkuju pricama o kosmosu, skokovima sa 40000 metara dok je na planeti u toku destrukcija sirokoh razmera
zamisli kako su hladili nuklearne reaktore u Japanu skoro - kofama sa vodom... a ovamo uloze desetine miliona dolara u projekat da bi zamazali ljudima oci,kao wow,kakav napredak nauke i tehnike
tu se ogleda ta navodna svemoc povrsinskog karaktera
pa nema nikakvog mita da je nauka svemoćna. nešto smo uradili, negde napredovali, negde nismo ili jesmo slabo. i šta s tim? kome se mažu oči. slabovidima ili neobrazovanima? a to što neki u 21. veku nemaju pijaću vodu, glad u svetu, zagađivanje sredine itd. je već do društva i politike; a ne nauke.
Nauka bez humanosti je kao macka u golubarniku.
Ono sto mi imamo je dehumanizovana nauka.