Skok u vodu

John Marston

Domaćin
Poruka
3.717
Naime kad sam bio sad na letovanju u Herceg Novom, skocio sam u vodu sa visine od 3 metara, i dok sam izranjao, drug je dupetom skocio meni na vrat.
U vodi mi se mutilo u glavi, i umalo nisam pao u nesvest od jacine udarca. Izronio sam i vrat i kicma su me strahovito boleli. Legao sam na peskir i nisam mogao da ustanem od prevelikog bola.

Da skratim pricu, sutradan me je to proslo, ali je ostao blagi bol u vratu i gornjem delu kicme. Isao sam kod lekara i dao mi je onu kragnu za vrat i poslao za bolnicu da se snimim za svaki slucaj. Otisao sam u bolnicu i tamo me je doktor pregledao, zakljucio da meni nije nista ozbiljno i da mi ne treba snimanje, i da mogu da uzmem neke tablete protiv bolova ako bude bolelo.

Od toga je proslo par dana, ja sam se sad vratio u Bg, i idalje imam bolove kad potrcim, ali podnosljive, vrlo slabe. Takodje me vrat malo boli kada okrecem glavu skroz u stranu.

Razbijam ovaj bol redovno, vezbama i sportom, pa me zanima ipak neko strucnije misljenje. Da li je ovo nesto ozbiljno, ili je to samo posledica udarca i procice?

Mislim da si pogrešio što nisi obavio dijagnostičku proceduru
do kraja.
Trebalo je snimiti vratne pršljenove.
Ono,biće da je sve OK !
A,šta ako ne bude ?
Bez pune dijagnostike - ocena povrede se svodi na nagađanje.

Ипак је прошло неколико дана, а теби се тегобе смањују. ;)
Није ништа страшно, осећаћеш последице који дан и то је то.
А том паметњаковићу од друга заврни уши у машну да научи да мисли кад шта треба да ради. Могао си да настрадаш због његовог глупирања.

Mozes da budes spokojan , ako nisi hipohondar . Da je nesto ozbiljno , znao bi vec drugi dan , nikoga ne bi morao pitati .
Trenirao sam gimnastiku i vozio spidvej motore , a to su sportovi gdje su povrede ceste , Isto tako sam volio skokove
u vodu . Da sam za takve povrede isao kod doktora ,proveo bih tamo pola zivota .Posalju te na rengen , pa onda njihov
rengen neispravan , ali slucajno sto metara od bolnice ima privatni rengen koji se placa , pa tako redom .
Malo laganog razgibavanja bez naglih pokreta i nema da brigas !
Druga stvar je to sto si za nokat izbjegao tragediju , mozda ni svjestan nisi
koliko si bio blizu .Jednom si prosao , drugi puta mozda neces .
Shvati to kao opomenu , pamet u glavu i dupe uza zid !

Poslednja izmena:
Ипак је прошло неколико дана, а теби се тегобе смањују. ;)
Није ништа страшно, осећаћеш последице који дан и то је то.
А том паметњаковићу од друга заврни уши у машну да научи да мисли кад шта треба да ради. Могао си да настрадаш због његовог глупирања.

A inace isti taj ortak mi je izbio zub na basketu ranije... :lol:

Debili smo, ****** :)

ne morate da zamisljate takve egzoticne situacije
mnogo puta sam vidjala momke koji su skakali na glavu
a sad mogu da mrdaju samo ocima....kvadriplegija je raylog o kom treba misliti pre svakog skoka.....

Back