- Poruka
- 42.825
Da li ste ikad skočili sa padobranom iz 5000 metara visine (za moje kritičare dakle iz aviončića)
?
?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nismo sa 5, samo sa 3km visine. Iz aviončića piper seneca IIDa li ste ikad skočili sa padobranom iz 5000 metara visine (za moje kritičare dakle iz aviončića)
?
Читам сок са парадајзом...Da li ste ikad skočili sa padobranom iz 5000 metara visine (za moje kritičare dakle iz aviončića)
?
Читам сок са парадајзом...![]()
Da sam bio pametan kad je trebalo pa da mi to bude posao. Ali ne, oće mladić da landra tamo vamo.Možda je vrijeme za cvikere ?
Nisam sa 5000 hiljada, ali skakao sam...U pitanju je kupola, ne krilo.. Diverzantski padobran sa kojim nema onako puno upravljanja kao sa krilom, vec od prilike padnes gde si iskocio... Lepo je i skociti, a lep je osecaj i kad se spustis na zemlju...Da li ste ikad skočili sa padobranom iz 5000 metara visine (za moje kritičare dakle iz aviončića)
?
zašo, osećaj je intenzivniji od orgazma.Meni padobran za svega toliko ne treba, samo gips.
Ne ali ni ne bih ako ne moram. Vise me fascinira letenje balonom - to sam hteo da probam ali nisam do sada uspeo, sto ne znaci da necu.Da li ste ikad skočili sa padobranom iz 5000 metara visine (za moje kritičare dakle iz aviončića)
?
Или нову тему...Možda je vrijeme za cvikere ?
Ne ali ni ne bih ako ne moram. Vise me fascinira letenje balonom - to sam hteo da probam ali nisam do sada uspeo, sto ne znaci da necu.
Ne znam da li se uopšte skače sa tolike visine. Tu je već problem i disanje. Početnici svakako ne. Nekad sam maštao o tome, čak sam davno i krenuo na padobranski kurs, ali dalje od teorije nisam stigao. Možda jednog dana, ko zna.Da li ste ikad skočili sa padobranom iz 5000 metara visine (za moje kritičare dakle iz aviončića)
?
Eto a ja ne zelim da brzo stignem na zemlju, iz visine sve bolje izgleda jos kad moze na duze vreme.... ahoy!Balon me bas nimalo ne privlači
Stajati u korpi i pokretati poprilično sporo (tako deluje) odviše mi je predugo
Padobranom poprilično brzo stigneš na zemlju a iak uzivas u visini
Orgazam ili skok?nisam ali mi je zhelja![]()
SKOKOrgazam ili skok?
Aaaa lako se zbunim....
Ako ti je želja to se lako da rešitinisam ali mi je zhelja![]()