gost 444720
Primećen član
- Poruka
- 594
jeri vam je bitnije da se sa nekim uskladite mentalno ili fizički?
isključivo u seksualnom smislu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
YesMentalno ne. Dusevno da. Mentalno bi mi znacilo da se slazemo u filozofskom smislu. Ok, treba da postoji podudaranje ali mi je kod mentalnog bitno kapiranje. Da ja nju razumem, njeno stanje unutrasnje i ona mene. Odatle dolazi emotivno a samim time dusevno.
To fizicki, da li je dupence malo vece ili nije, trivijalno. Bitno je da se pored mene oseti ultra hot, da prsti, a to je i stvar unutarnjeg osecaja.
Nisan budista a ni ne bavin se religijom, ne petljam se u taj deo, osim ako krene da namece, e onda postanem dovoljno gadan.Yes
Samo bih ja rekao spiritualno/duhovno umesto duševno
A nisan ni ja mislija na religijuNisan budista a ni ne bavin se religijom, ne petljam se u taj deo, osim ako krene da namece, e onda postanem dovoljno gadan.
i to još na ljisu! Jesi dobro?vrlo zeznuto pitanje
mislim da jedno bez drugog ne ide.
recimo bucke ne mogu da me uzbude pa to ti je .. jbg...
dakle tako gledano naginjem fickom, ali opet, najvece uzbudjenje dolazi iz glave, iz igrica koje smisljas..
mora i jedno i drugo da se sklopi da bi bilo wow.
jbt..jednom i ja ozbiljno da odgovorim![]()
idem da izmerim temperaturui to još na ljisu! Jesi dobro?
khmidem da izmerim temperaturu![]()
Nego? Sta za tebe znaci spiritualno/duhovno?A nisan ni ja mislija na religiju
To je teški turn off
Eee, to je sada već egzaktna nauka.Али, сви смо различити, зато је битно пронаћи особу најбољу за себе, не по стандардима већине.
Па онда користиш неког издржљивог док не дипломираш егзактну науку!Eee, to je sada već egzaktna nauka.
Nije mi u "skladnosti".Па онда користиш неког издржљивог док не дипломираш егзактну науку!
Suština postojanja, generalni pogled na smisao života, odnos uma i tela, i veze među stvarima koje nisu direktno opipljive. Poklapajuća spiritualnost je najveća razina Povezanosti.Nego? Sta za tebe znaci spiritualno/duhovno?
Аси комплицирана!Nije mi u "skladnosti".![]()
Ma nije do mene! Opet ja kriva!!!Аси комплицирана!![]()
I jedno i drugo.jeri vam je bitnije da se sa nekim uskladite mentalno ili fizički?
Moguce da postoje s tim sto se ja drzim podalje od toga. Uvazavam ako se osoba smatra spiritualnom ali ne zalazim u to. Pogotovu kada je ljubav u pitanju, jer je direktno vezana za emocije. Moze da ima pogled na svet u smislu neke povezanosti na visem nivou i to se oseti, s tim sto cesto ces naici na emocionalno stanje. Podsvest, a podsvest je iracionalna. Ne kazem da je to lose, dobro je to. Treba da smo sposobni da udjemo u trans stanja jer je to sklop u emocionjalnom smislu koji pruza potencijal za ta osecanja koja su potrebna. Ne mozemo bez njih. E sad mnogi ih definisu dogmom i povezuju sa apsolutizmom i moralno-filozofskim pitanjima koja su tesko za odgovoriti i cesto nasukaju coveka na pogresnu stranu.Suština postojanja, generalni pogled na smisao života, odnos uma i tela, i veze među stvarima koje nisu direktno opipljive. Poklapajuća spiritualnost je najveća razina Povezanosti.