Skins

Nego da pricamo malo o seriji :)

Sta mislite o tome sto je Jal abortirala.... Zar ne bi bilo realnije da je zadrzala to dete bas zato sto je Chris umro... a ivako je puna para, ne bi ga tesko odrzavala hehehe

I od cega je Chris umro?? Nisam bas najbolje razumela jer sam gledala bez prevoda..??

Nego da pricamo malo o seriji :)

Sta mislite o tome sto je Jal abortirala.... Zar ne bi bilo realnije da je zadrzala to dete bas zato sto je Chris umro... a ivako je puna para, ne bi ga tesko odrzavala hehehe

I od cega je Chris umro?? Nisam bas najbolje razumela jer sam gledala bez prevoda..??

On je imao neku bolest,ne sećam se tačno koju,uglavnom,i njegov brat je umro od toga takodje,jer je to nasledno....
A Jal je abortirala jer bi i njeno dete isto tako završilo,baš zato što je ta bolest nasledna,tako da....
Ne mogu da se setim baš dobro ali mislim da je Chris imao visok pritisak,i stanje mu je bilo katastrofalno....Ako si gledala tu epizodu kad je umro,znaš već kako je bilo...
Mislim da imalo neke veze sa pritiskom...
Ako grešim,ispravite me....;)

Umro je od izliva krvi u mozak, koje nastaje pod dejstvom visokog pritiska (setite svih onih cigara, pica, droga, noci itd.) koje utice da se formira prosirenje arterije u mozgu pri cemu ona puca i nastaje izliv krvi u mozgu.

hm, ja sam mislio da je ovo sto se sad vrti na foxu potpuno druga serija, kad ono ispade da je to skins samo sa drugom glumackom postavom....i ja sam za to da se vrate Sid i ostala bagra.

ja sam potpisala onu peticiju i nadam se da ce biti neke wajde od toga, jer serija nece biti ista bez starih likowa...i ne mogu da je zamislim bez Tony-ja...:)
nicholas2.jpg
zar nije presladak...;)

Back