Skins

e dal je neko cuo pricu da ce mozda se izdati dvd serije ovde u srbiji? Pa kada mogu da izdaju dvd buntovnika,kasandre i ostalih meksickih serija ne vidim razlog zbog cega ne bi izdali skins.....zar ne?

Kasi je preslatka, prelepa, mada ono njeno ponashanje u seriji kao neki frik je bilo....
Ali ok, super je, dok ja ne vidim shta Sid koji toliko juri za Michelle toliko juriza njom???? :confused:

Hej,jel zna neko ime one pesme što su Sid i ostali pevali večeras?
Baš mi se svidela pesma,ali ne znam da li je to samo za seriju napisana ili je ne.
I prvi put kad sam je čula baš mi se svidela,pa ako neko zna....
Bila bih mu zahvalna.....

To je serija, prikazuje se trenutno na Fox-u, od 20h, radi se o teen seriji, mada vishe je realistichki, dakle radi se o pravim teen problemima, ali kao shto i sam Fox kaze u najavi ove serije, ona pomera granicu dosadashnjih teen serija, na srpskom prevod glasi: Do koze.....

ja sam tek sad nabavila ovu seriju i pre par dana sam pocela da je gledam.. i stigla sam do 2. epizode 2 sezone... znaci, Tony me je toliko nervirao u pocetku a kada je ostao retardiran posle one nesrece... tako me ga zaaaoooo :cry:

anyhow, blago njima.... zivot im je tako lood, stalno neke zurke i tako to hehe

ej hoce li neko sa brzim netom da pokusa da mi nadje tu pesmu... samo link da mi date?? plizzz
ja kada bi trazila, to bi trajalo satima sa mojih 30 kbps
ili da nekako pokusam da izvadim iz serije.... sa total video konverterom....

pa da, bila je u seriji... znas kada ona devojka progoni maxxie-a..... pa na kraju pevaju neki mjuzikl..... zove se Osama.... ma nebitno, lakse mi je da preradim sa Total video konverterom :D hvala u svakom slucaju!!!

Back