SKINHEADS

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Iz čega logično proizilazi:

- Skinsi su kewa !!!!!
- Pardon.Ne razumem.
- Skinsi su kewa.
- Keva?Mislite,kao "majka"?
- Da,kako drugačije?
- Ali majka je ženskog pola,ona ima ženski polni organ.
- Da.U većini slučajeva.
- Dakle onda - skinsi su pičkе.
(Quod erat demonstrandum)

(kraj skeča,deca se ponovo hvataju lopatice i kantice za pesak i nastavljaju da se igraju,rešivši i ovu dilemu.)

Iz čega logično proizilazi:

- Skinsi su kewa !!!!!
- Pardon.Ne razumem.
- Skinsi su kewa.
- Keva?Mislite,kao "majka"?
- Da,kako drugačije?
- Ali majka je ženskog pola,ona ima ženski polni organ.
- Da.U većini slučajeva.
- Dakle onda - skinsi su pičkе.
(Quod erat demonstrandum)

(kraj skeča,deca se ponovo hvataju lopatice i kantice za pesak i nastavljaju da se igraju,rešivši i ovu dilemu.)

A nas Nadrealista je nas ponovo fascinirao svojom komunistickom ideologijom i doktrinom!! Sta ti smetaju?Da nije mozda zbog toga sto mrze komuniste??Nema pravi Titin pionir (on je sada na nebu i ponosan je na tebe)!! Koliku je vilu\stan\kucu dobio tvoj pra deda ili deda od Tite kad ga toliko volis?? Zivo me zanima da li bi smeo to u lice da im kazes ( mislim na ono da su *****)??

A nas Nadrealista je nas ponovo fascinirao svojom komunistickom ideologijom i doktrinom!!

Dakle,po tebi je logičko zaključivanje = komunizam = antifašizam?
Nešto fakat tu ne štima.

Sta ti smetaju?

Smeta mi nacizam i netolerancija.
A i ovo ume da smeta:

Ne znam tačno kada je to bilo, neki do yaya likovi su prebili malu Romkinju koja ima normalne uslove za život.. Ne sećam se tačno koji je bio razlog. U stvari ne postoji razlog za takav čin.

Da nije mozda zbog toga sto mrze komuniste??

E za to me posebno zabole.

Nema pravi Titin pionir (on je sada na nebu i ponosan je na tebe)!! Koliku je vilu\stan\kucu dobio tvoj pra deda ili deda od Tite kad ga toliko volis??

Svaku insinuaciju odbijam sa indignacijom.
Da si obrazovaniji i da imaš nekakve argumente možda bi i mogao da mi pariraš,ovako možeš da tupiš u prazno i skrećeš s teme kol'ko hoćeš.

Zivo me zanima da li bi smeo to u lice da im kazes ( mislim na ono da su *****)??

Uglavnom se klonim budala.Ali to ne negira činjenicu da su oni pičkice.

Post scriptum:

Znam da ja da voliš ti i Hiću i sve slične totalitarističke režime.Verujem čak i da bi 1940 sa entuzijazmom obavljao svoj posao pod nadzorom Adolfa Ajhmana,koji je strog šef,ali pravedan.

P.P.S.I sigurno ne bi ljutio "Velikog Brata".Mislim,on ne prašta tako lako.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back