SKINHEAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Skinsi su grupe ljudi koji se bore za određene ideale. Npr. za etnički čistu državu, za patriotsko vaspitanje i sl. stvari. Oni NISU huligani i probisveti kakvim su predstavljeni !!! U njihovim redovima vladaju disciplina i qltura! Pravi skinhedsi se ne narkomanišu i opijaju!

"bilo je na b92 hapsenje 7 skisa koji su ubili nekoga posle koncerta ritam nereda 1.juna.
ja sam bio tamo ali nisam nista ni cuo,ni video...strange..."

Skinhedsi NISU odgovorni za smrt tog lika, već pijane budale zbog kojih je i sam pokret izašao na loš glas!!! Ni jedna zvanična patriotska org. neće preuzeti odgovornost za to (ne)delo!!!

Ako želite da se informišete više o samom pokretu i ideji idite na :

http://www.stormfront.org/forum/showthread.php/1053-1040-1062-1048-1054-245784.html
- Informacije o Nacionalnom Stroju

http://www.bhserbia.org/uvod.htm - Krv i Čast - oficijalni sajt

Ej komsijo zrenjaninac...definitivno nisi obavesten o podelama skinheada,tako da informisi se malo.
ok je za krv i cast,N.stroj si cuo...ali imas jos gomilu podela,da ja ne pametujem puno,imas wikipediju.samo ukucas skinhead history...

Гледао сам клип када неки Руси скинси у возу убију Бога у неком гуланферу. 3 скинса га одвалили од живота... ;)

Иначе видео сам у дгра следећи графит: (преведено на ћирилицу) Рил скинс хејт нацис, што је апсолутна истина!

Nixxx:
Иначе видео сам у дгра следећи графит: (преведено на ћирилицу) Рил скинс хејт нацис, што је апсолутна истина!
Zar ne znaš da je nepismeno tako "prevoditi" i totalno van duha našeg jezika??? Ili napiši u originalu latinicom ili prevedi na srpski... ovo je skrnavljenje.

Buggy:
Skinsi-popisham vam se na vashu debilnu sektashku ideologiju!
Vi ste bruka i sramota bele rase i srpskog roda!!!

:uzdah: a ovo gore se neeeeeekako uklapa u predrasude...zajedno sa nekim *vrstama skinsa
daleko od toga da branim te *vrste al ni ''patriotske'' organizacije mi nisu nesto simpaticne
...al opet mozda ja imam predrasude 8)

ko su bre ti englezi da nas prozivaju????Oni su niza rasa.TReba pobiti i njih i amere i hrvate. Ince ja nemam nista protiv druge boje koze ali zato pojedine belce mrzim/

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back