SKINHEAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja se druzim sa nazi skinsima...u mom drustvu ima i hipika i metalaca ali nisu nikad nikog dirali...u stvari jest ovaj jedan udario jednog druga koji je hipik ali ne zato sto je to nego zato sto ga je podjebavo maximalno, a ovaj skins je bio isfuran zbog nečeg drugog i još je bio cuga...mada da je i meni to radio ovaj drug i ja bi ga udarila

ajde dif dodji da se bijemo ***** ti sunce nenormalno...eto skinsi samo kontaju kako ce pravdu dijeliti pesnicama...zaboli me **** za njima...i tu uskakanje u nevolji...ne znam sto je potrebna pomoc meni necija ako se sa nekim tucem :roll:

scena

kako ce pravdu dijeliti pesnicama...

drugačije ne pali, kad objasniš lijepo niko te ne sluša kad taj dobije batine onda sluša

ne znam sto je potrebna pomoc meni necija ako se sa nekim tucem

znači tebe da napadne neka budala sa nožem ti bi ga se mogao riješiti sam od njega ili napadne te grupa ti ih polomiš
kad ti ne treba pomoć što nisi neki dan priskočio drugu protiv skinsa????????????????

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kako su neki ljudi nedokazni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@ld

1.Nisu nafixani
2.Imaju između 18 i 21god
3.Najstariji skins u BL ima 30 god. ta grupa starih skinsa ne dolazi na Kastel

pitanje: Jesu bila dva niža i jedan visok ima klempave usi?
Koliko ih je bilo?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back